Xiaomi Mi 5S Plus Alınır mı?

Güvenilir yerden alırsan dönüştürücüyü bir nevi hediye olarak kutunun içine koyuyorlar.

Kaygan olması dışında diğer sorunlar yazılım ile gidebilecek sorunlar ama Mi5 Prime çıkalı çok oldu diye biliyorum artık yazılımsal bir geliştirme gelir mi diye kafada soru işareti bırakıyor.

Ekran ve batarya boyutu sizin için önemli değilse Plus almanızı önermem. Mi5s de 3D Touch ve UltraSonik parmak okuyucusu var. Plusta ise yok.

Mi5S Plus'ta ise çift kamera, daha büyük ekran, 600Mah daha büyük batarya (ekran boyut farkı aşırı fazla olmadığı için muhtemelen şarjı daha fazla gider diyebiliriz) ve kızıl ötesi (IR) var.

Bende Mi5s ve Mi5s Plus arasında düşünüyorum bana Mi5s Plus daha mantıklı bir seçim gibi geldi. Yurtdışında arada 50$ fark olmasına rağmen Türkiye'de ikisi de hemen hemen aynı fiyata satılıyor.

3D Touch ve UltraSonik parmak okuyucu o kadar önemli mi? Tam olarak işlevleri neler biliyor musunuz?

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı