yunus doğruu
Megapat
Daha fazla
Merhaba. Başlıkta belirttiğim telefonu almayı düşünüyorum. Hepsiburada ve Migros arasında kaldım. İstediğim renk olan gümüş renk Hepsiburada'da yok maalesef, sadece altın rengi var. Migros'ta gümüş renk var fakat daha önce Migros'tan elektronik eşya almadığım için satış sonrası herhangi bir sorunda yardımcı olup olmadıklarını bilmiyorum ve bu nedenle çekiniyorum. Daha önce Xiaomi Mi 4 LTE marka model telefonu kullanıyordum.
Hepsiburada'dan aldım ve teknik servise gönderdiğimde servis sorun çıkartmıştı. Fakat Hepsiburada araya girip hemen para iadesi yapmıştı. O yüzden bu siteden alışveriş yapmaya güveniyorum. Aynı sıkıntı olursa sizce Migros sorun çıkartır mı, yoksa Hepsiburada gibi müşterinin yanında olup sorununu çözer mi? Daha önce Migros'tan telefon alıp benzer durum yaşayan varsa yardımcı olursa sevinirim. Teşekkürler.
Hepsiburada'dan aldım ve teknik servise gönderdiğimde servis sorun çıkartmıştı. Fakat Hepsiburada araya girip hemen para iadesi yapmıştı. O yüzden bu siteden alışveriş yapmaya güveniyorum. Aynı sıkıntı olursa sizce Migros sorun çıkartır mı, yoksa Hepsiburada gibi müşterinin yanında olup sorununu çözer mi? Daha önce Migros'tan telefon alıp benzer durum yaşayan varsa yardımcı olursa sevinirim. Teşekkürler.
Son düzenleyen: Moderatör: