Xiaomi Mi 5S Migros'tan Alınır mı?

yunus doğruu

Megapat
Daha fazla  
Merhaba. Başlıkta belirttiğim telefonu almayı düşünüyorum. Hepsiburada ve Migros arasında kaldım. İstediğim renk olan gümüş renk Hepsiburada'da yok maalesef, sadece altın rengi var. Migros'ta gümüş renk var fakat daha önce Migros'tan elektronik eşya almadığım için satış sonrası herhangi bir sorunda yardımcı olup olmadıklarını bilmiyorum ve bu nedenle çekiniyorum. Daha önce Xiaomi Mi 4 LTE marka model telefonu kullanıyordum.
Hepsiburada'dan aldım ve teknik servise gönderdiğimde servis sorun çıkartmıştı. Fakat Hepsiburada araya girip hemen para iadesi yapmıştı. O yüzden bu siteden alışveriş yapmaya güveniyorum. Aynı sıkıntı olursa sizce Migros sorun çıkartır mı, yoksa Hepsiburada gibi müşterinin yanında olup sorununu çözer mi? Daha önce Migros'tan telefon alıp benzer durum yaşayan varsa yardımcı olursa sevinirim. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Migros ve Şok'tan telefon, A101'den tablet almış birisi olarak bir sorun yaşamayacağını belirteyim. Servise ister mağaza üzerinden istersen oradaki garanti adresi üzerinden gönderebiliyorsun. Şok'tan aldığım telefonu servise gönderdikten sonra, TeleService tarafından ücret iadesi olarak belge göndermişlerdi. Mağazaya verdiğimde gerekli yazışmaları yaptıktan sonra bir hafta içerisinde para iadesini elden almıştım.

Migros ve Şok'tan telefon, A101'den tablet almış birisi olarak bir sorun yaşamayacağını belirteyim. Servise ister mağaza üzerinden istersen oradaki garanti adresi üzerinden gönderebiliyorsun. Şok'tan aldığım telefonu servise gönderdikten sonra, TeleService tarafından ücret iadesi olarak belge göndermişlerdi. Mağazaya verdiğimde gerekli yazışmaları yaptıktan sonra bir hafta içerisinde para iadesini elden almıştım.
Şikayet var gibi yerlerde Migros olumsuz yorumlar almış hep elektronik konusunda. Paramı er ya da geç alırım zaten bir problem olsa THH'ler zaten tüketiciyi koruyor. Ama uğraşmak istemiyorum. Malum süreç uzun oluyor. Bu yüzden soruyorum herhangi bir olumsuzluk karşısında işi mahkemeye taşımadan tüketicinin sorununu gideriyorlar mı diye.

Nerede uygun fiyata ise oradan almanı öneririm.
Fiyat olarak aşağı yukarı aynı satıyor iki satıcı da. Fakat istediğim renk Migros'ta satılıyor. Hepsiburada'da sadece altın renk satılıyor ve bu renk bana itici geliyor.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı