Xiaomi Mi 5S Plus hala alınır mı?

Arkadaşlar okula "Babam bana 4000 telefon aldı." (iPhone 7) diye gelince ben de oradan öyle melüm melüm bakıyorum :kararsız:. Saka şaka ama elimdeki K5 cidden saçma sapan sıkıntılar çıkarıyor. Format atmama rağmen geçmedi. İçimde cidden daha telefon ve internet diye bi' şey (Benim hayatım için geçerli.) yokken fotoğraf çekme isteği vardı. Ama hâlâ pili ve ekran boyutu yüzünden Xiaomi Mi 5S Plus daha çekici geliyor. Peki Mi 7 yi bekleyeyim mi?

Arkadaşlar okula "Babam bana 4000 telefon aldı." (iPhone 7) diye gelince ben de oradan öyle melüm melüm bakıyorum :kararsız:. Saka şaka ama elimdeki K5 cidden saçma sapan sıkıntılar çıkarıyor. Format atmama rağmen geçmedi. İçimde cidden daha telefon ve internet diye bi' şey (Benim hayatım için geçerli.) yokken fotoğraf çekme isteği vardı. Ama hâlâ pili ve ekran boyutu yüzünden Xiaomi Mi 5S Plus daha çekici geliyor. Peki Mi 7 yi bekleyeyim mi?
MWC öncesi tanıtılacak.

Ya bi de Mi 7 pahalı olmaz mı? Yok 6 GB RAM yok işte 2K ekran yok aman 128 GB depolama falan benim için hiç önemli değil. Mi 6 bile bana gereksiz güçlü ve pahalı gelirken M7 olmaz gibi gibi. Bu arada bir konu daha açacağım. Orada Xiaomi Mi 5S Plus özelliklerine yakın telefon önerebilir misiniz? Bu konuyu kirletmek için.

Zaten hayatta sizin gibi insanlar daha mutludur ya. Önemli olan elindeki ile mutlu olmak. Ya biz? Sürekli daha hızlı, sürekli daha iyi, sürekli daha yeni...

Zaten hayatta sizin gibi insanlar daha mutludur ya. Önemli olan elindeki ile mutlu olmak. Ya biz? Sürekli daha hızlı, sürekli daha iyi, sürekli daha yeni...
Böyle olmak zorunda değil. WhatsApp'ı çalıştırıyor(Her ne kadar 31.12.2018'de destek kesilecek olsa da.), YouTube 144p video açıyor, tertemiz bir hayat.

Güzelmiş. Hiç yoktan iyidir. Eğer yeni telefon önerisinde bulunmam gerekirse (Ama gerekmez) kesinlikle Lenovo K5 öneririm maksimum 3 yıl ömrü var, 1.5 yıl sonra artık eskidiğini gösteriyor. Kılıflar falan da çok ucuz. Daha ucuz dersen T50 öneririm, oyun performansı, hız VB. istemiyorsan tam senlik.

Güzelmiş. Hiç yoktan iyidir. Eğer yeni telefon önerisinde bulunmam gerekirse (Ama gerekmez) kesinlikle Lenovo K5 öneririm maksimum 3 yıl ömrü var, 1.5 yıl sonra artık eskidiğini gösteriyor. Kılıflar falan da çok ucuz. Daha ucuz dersen T50 öneririm, oyun performansı, hız VB. istemiyorsan tam senlik.
Bu yıl sonu değiştireceğim içimde Note 10 çok güzel olacakmış hissi var, güzel çıkarsa alırım ama Samsung tasarımı bozdu çerçevesiz telefon nedir ya? Keşke hepsi sağlam olsa da 1 cm çerçevesi olsa. Benim için her şeyden önce sağlamlık gelir, 314141412446 defa düşürdüm bunu ekranı bile çizilmedi. :D

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı