Xiaomi Mi 5S Plus Şarjın Hızlı Bitmesi

Bu kadar düşmemesi lazım bence de. Ama Mi Note 2 arkadaşım da var ikisinin aynı olduğunu düşünmüyorum. Bataryası daha iyi Mi Note 2'nin. Performansı da daha iyi olabilir. Karşılaştırmadim onu bilmiyorum. Mi Note 2 yi arkadaş bazen iki günde bir takıyor şarja. Sürekli telefon elinde değil ama aktif kullanıcıdir kendisi.

Bu kadar düşmemesi lazım bence de. Ama Mi Note 2 arkadaşım da var ikisinin aynı olduğunu düşünmüyorum. Bataryası daha iyi Mi Note 2'nin. Performansı da daha iyi olabilir. Karşılaştırmadim onu bilmiyorum. Mi Note 2 yi arkadaş bazen iki günde bir takıyor şarja. Sürekli telefon elinde değil ama aktif kullanıcıdir kendisi.
Performans aynı hatta biraz mi 5s plus öne geçebiliyor bazen, mi 5s plus 3800 MAh, Mi Note 2 4000 MAh. Bence pilde o kadar fark yok. İşlemci ve ram ler vs aynı zaten

Mart ayında aldığım mi 5s plus arkadaşın bahsettiği aynı sorun bende de var bütün arka planda çalışan uygulamaları kısıtlayıp gps senkronize kapalı ve ekran parlaklığı düşük olmasına rağmen sarjı çok çabuk bitiyor. Telefonu sık kulanan birisi değilim whatsapp dışında pek bir şey kullanmıyorum sabah %100 ken şuan %40 da

Mart ayında aldığım mi 5s plus arkadaşın bahsettiği aynı sorun bende de var bütün arka planda çalışan uygulamaları kısıtlayıp gps senkronize kapalı ve ekran parlaklığı düşük olmasına rağmen sarjı çok çabuk bitiyor. Telefonu sık kulanan birisi değilim whatsapp dışında pek bir şey kullanmıyorum sabah %100 ken şuan %40 da
Bence beklentimiz yüksek olduğu için hızlıymış gibi geliyor, diğer telefonlara bakınca normalin biraz üstü dayanıyor ben şahsen 2 günde bir takıyorum arkadaşlarım kendi telefonlarını günde 1 veya 2 kere takıyor. Zaten bunun dışında telefon süper

Arkadaşlar şarj sorununa kökten nasıl bir çözüm bulabilirim. Rom mu değiştirmeliyim kernel mi yuklemeliyim ne yapmalıyım.

Ben de 5s Plus kullanıyorum. Şarj konusunda 2 gün bana dayanıyor. Misal dün öğlen 13:00 gibi şarj etmiştim ve kullandım da telefonu. Şimdi %28 şarj seviyem. Ben de bir sıkıntı yok gibi.

Eğer 2 günde bir takıyorsan gayet iyi bir değer. Çoğu insan 1 günü rahat çıkarsın beklentisindeyken bizim değerlerimiz iyi gibi.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı