Xiaomi Mi 6 vs Galaxy Note FE

Bu arada qualcom sd 835 - 45 işlemcilere gpu turbo yazılımı getirebilir. Haberiniz ola.
Hocam sizi bilmem ama ben öğrenciyim. Bir aldımı 2 3 sene alınmıyor. Hep ucuz telefon kullandım. Araştırdım en iyisi bu. Xz1 var fakat tasarımı, şarz ve ekran süresi pek hoşuma gitmedi. A7 2017 var amcamda. Şarzı iyi gidiyor lakin gta oynarken kastığını gördüm. Bu aralıkta daha iyisini bulursanız konunun takipçisiyim.

Videolara bakıyorum da, şimdi bana Note FE daha cazip geliyor hocam. Ne bileyim ekran canlılığı falan. Mi 6'da biliyorsunuz ekran için ekstra bir şey kullanılmamış. Note FE 518 PPI değerlerine sahipken, Mi 6 428. Bakın bir video atayım, gözle görülür bir fark var zaten. Tamam performansta zirve belki ama ekran canlılığı da önemli be.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Neyse, Mi 6 da kararım net. Note FE için yedek parçası şu bu sorunları varmış. S7 Edge'a baktım bir de, beni çok tutmadı. İleri yönlülük açısından da Mi 6 kazanıyor. Samsung kısa zamanda güncelleme desteği keser o cihazlar için diye düşünüyorum. SD 835'i tatmak istiyorum. Xiaomi de umarım güncellemelerle kamera yazılımını çok daha iyi hale getirir.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı