Xiaomi Mi 6 vs Note 3

Scarheart

Megapat
Makaleler
1
Daha fazla  
İkisi arasinda 400 TL gibi fark var. Özellik farkı nedir? Hepsiburada'dan alınır mı? Bir de Huawei P10 Lite bunlara göre nasıldır? Kalite ve özellik bakımından pek farkı yoksa Huawei alcam. Garantisi Türkiye'de var bildiğim kadariyla.

Öncelikle söylediğiniz cihazlar arasında en perfonmanslı olan Mi6 modelidir. İthalatçı garanti ile uğraşmak istemiyorsanız yada TR garantili bir cihaz alırım sorunu çıkınca kafam rahat olur derseniz P10 Lite güzel bir alternatif.
Mi 6 ile Note 3 arasindaki 400 TLlik fark nedir peki?

Mi Note 3 bir önceki modeline göre donanım, performans ve batarya olarak geride kaldı. Kamera ve RAM olarak ise Note 2 modelinden daha iyi hale geldi. Xiaomi firması arada saçma sapan politikalar izliyor maalesef. İkisi arasından Mi6 almak daha doğru. Note 3 modeli de beklentileri karşılar. Note 3 fiyatlarına HTC 10 da alabilirsin.

TR Servislerinde muhteşem müşteri memnuniyeti olduğunu düşünmüyorum. Performans istiyorum dersen Mi6 gayet uygun bir cihaz fakat ekranı bana göre fazla küçük, küçük ekranıyla ilgili sıkıntı çıkmayacaksa en uygun cihaz Mi6.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı