Xiaomi Mi 8 alınır mı?

Yaklaşık 2 yıldır kullanıyorum. Ghost screen problemi var, bir süre sonra farklı ekrana geçince önceki ekranın izi kalıyor. Mesela şu an bunu yazıyorum birazdan Instagram'a geçince ekranın üstünde kocaman Technopat yazacak. Ayrıca son aylarda kasmaya başladı. Senin alacağın telefon 0 olacağı için kasacağını pek sanmam ama ghost screen çok büyük ihtimalle olacaktır. Bunlar dışında aklıma gelen pek bir problem yok.

Bu arada telefonun kasmasını nasıl düzeltirim bilen varsa beni aydınlatsın lütfen. 🥺🥺

Yaklaşık 2 yıldır kullanıyorum. Ghost screen problemi var, bir süre sonra farklı ekrana geçince önceki ekranın izi kalıyor. Mesela şu an bunu yazıyorum birazdan Instagram'a geçince ekranın üstünde kocaman Technopat yazacak. Ayrıca son aylarda kasmaya başladı. Senin alacağın telefon 0 olacağı için kasacağını pek sanmam ama ghost screen çok büyük ihtimalle olacaktır. Bunlar dışında aklıma gelen pek bir problem yok.

Bu arada telefonun kasmasını nasıl düzeltirim bilen varsa beni aydınlatsın lütfen. 🥺🥺

Düzeltemezsin xiami yazilimi alakali kasma problemi gerisi hakkında bir fikrim yok.

Xiaomi yazılım hatalarıyla dolu berbat bir markadır. 2. el Samsung al daha iyi.
5 yıldır Xiaomi kullanıyorum (Mi 5 - Mi 6 kullandım ve aktif olarak Mi 9T kullanıyorum). Herkese öneriyorum hiç bir sorun da yaşamadım. Merak ettim ne gibi sorunlar yaşadınız acaba?

Not: Mi 8 ile ilgili bir tecrübem yok fakat ikinci el telefonları sırf pilinden dolayı satın almanızı tavsiye etmem.

Depolama alanının ne kadarı dolu olduğuyla alakalı olabilir. 10 GB kadar alanı boş bırakmaya çalışın arıza söz konusu değilse kasacağını sanmıyorum. Ghost screen ile ilgili ise Play store'da bununla alakalı bir App vardı denemiştim tamamen düzeltmemişti ama epey azaltmıştı denemenizi tavsiye ederim.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı