Xiaomi Mi 8 Lite nasıldır?

4 GB RAM yeterli. Arada ki fiyat farkına bağlı 6 GB RAM'li modelde alınabilir.

RAM çok da önemli birşey değil 4 GB günümüz için gayet yeterli. Bende Mİ 6 4GB RAM modeli var gün içinde elimden hiç düşmüyor ne sosyal medya da ne de PUBG de hiç takılma olmadı.

Bencede 4 GB model yeterli olur aralarında 250 TL fiyat farkı var. SD kart desteği var sonuçta 64 gb yetmezse takviye yapılabilir. 2 GB RAM eksik olsun sıkıntı olmaz gibi.

Eğer cihazın garantili olması sizin için takıntı değilse aynı fiyata garantisiz Mi 8 SE alabilirsiniz. Mi 8 Lite'dan farklı olarak Amoled ekranı ve Snapdragon 710 işlemcisi var.

Eğer cihazın garantili olması sizin için takıntı değilse aynı fiyata garantisiz Mi 8 SE alabilirsiniz. Mi 8 Lite'dan farklı olarak Amoled ekranı ve Snapdragon 710 işlemcisi var.
Mi 8 SE modeli 3000 TL üstünde fiyatı var nasıl aynı fiyat ?
Hatta Mi 8 den bile pahalı o paraya 128 GB ve 6 GB RAM Mi 8 var.

Mi 8 SE modeli 3000 TL üstünde fiyatı var nasıl aynı fiyat ?
Hatta Mi 8 den bile pahalı o paraya 128 GB ve 6 GB RAM Mi 8 var.
Garantisiz fiyatı 2000 civarında. Satıldığı facebook grupları mevcut, reklam olmaması adına isim vermiyorum. Araştırırsanız bulabilirsiniz.

Bana 64 GB her türlü yetecektir. Aklımdaki şey, 2 sene kullanırsam bu telefonu 6 GB almadım diye pişman olur muyum?

Mobilite dünyası her sene değiştiği için yeni bir telefon almak bile isteyebilirsin. Burada yeni çıkan özellikler daha ön planda olmakta. Örneğin kimse bu saatte G4 veya G5 modeli almak istemez. Alanlar ise daha yüksek depolama alanını keşke alsaydım diye ahlar vahlar pek etmez.

İki yıl boyunca gayet yeterli bir telefon. Önemli olan kısım bataryadır, performans kaybı ilk oradan başlar.

Tam benim kafadan bir cevap ama bir sıkıntı var pocophone dışında bu tarz uygun fiyatlı performans cihazlarına(sd 660-710), pek yüksek batarya koymuyorlar 4000-5000 mah gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…