Xiaomi Mi 8 Lite Şarj Girişine Yoğurt Girdi

Rules1232

Decapat
Arkadaşlar kişisel telefonum Mi 8 Lite. Normalde yemek yerken İnstagram'da dolaşıyorum. Nasıl oldu hiç anlamadım telefon elimden kayıverdi. Direkt telefonu kapatıp Type-C şarj girişini temizlemeye çalıştım. İlk başta yapamadım ama sonra pamuğun ucunu büküp tüm soketi temizlemeye çalıştım. Şu an görünürde yok gibi fakat emin değilim soketin içi tamamen gözükmüyor. Şarj etmeyi ve kulaklık adaptörüyle sesin gelip gelmediğini denedim bir sıkıntı yok gibi şu an. Sizce bir sorun olu mu? Sonuçta ne kadar temizlesem de yoğurdun yağı kalmış olabilir. 😂😂 Ben pek sıkıntı olacağını düşünmüyorum fakat sorayım dedim. İyi günler.

Eski telefonumun başına da aynı şey gelmişti. Temizledikten sonra görüntü gelmemişti bende kapatıp bulgurda beklettim 1 gün ertesi gün açıldı bozulana kadar da kullandım. İyice temizlediysen bi sıkıntı olacağını sanmıyorum.

Telefonunu klozete düşürenden sonra bu da çok garip gelmedi açıkçası.
Iyice temizlediysen bir sorun olcağını sanmıyorum. Bide kulak çubuğu ile bidaha geç üstünden.
Baya temizledim birşey yok gibi herşeyide çalışıyor şarj etmeme rağmen sıkıntı çıkmaz gibi şuanlık.
Eski telefonumun başına da aynı şey gelmişti. Temizledikten sonra görüntü gelmemişti bende kapatıp bulgurda beklettim 1 gün ertesi gün açıldı bozulana kadar da kullandım. İyice temizlediysen bi sıkıntı olacağını sanmıyorum.
Baya temizledim biraz şarj de ettim kulaklık aparatınıda taktım bir sıkıntı olmadı gibi. Yoğurt girdiği gibi kapattım teli ve temizledim baya gözle birşey görünmüyor sıkıntısız çalışıyor telefon.

Hocam o bulgur değil pirinç olmalıydı, nemi aldığı için :)

30 dk dir pamuk ve tuvalet kağıdı ile temizledim. Şuan sıfır gibi hiç bişey göremedim orada. Yinede pirince koymamı önerir misiniz?
Ne olur ne olmaz siz koyun, elektronik cihaz sonuçta önlem almakta fayda var parayı bedava kazanmıyoruz :)
Ne olur ne olmaz siz koyun, elektronik cihaz sonuçta önlem almakta fayda var parayı bedava kazanmıyoruz :)
Korkmayın direk pirince gömün 360 derece hertarafında pirinç olsun :)

Laptop klavyeme soda dökmüştüm 2 yıl önce direk 5kilo pirince gömmüştüm :)
Bir sorun oldu kusura bakmayın cevap olarak gönderiyor düzeltme yaptığım halde anlamadım..

Laptop klavyeme soda dökmüştüm 2 yıl önce direk 5kilo pirince gömmüştüm :)
Bir sorun oldu kusura bakmayın cevap olarak gönderiyor düzeltme yaptığım halde anlamadım..
Anladım ozaman koyayım bir pirince. 30 dk yeterlidir herhalde.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı