Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yakın modeller hem özellik hemde fiyat olarak. Tasarım olarak çentik tasarıma hala ısınamadım ama su damlası sanki daha hoş duruyor. Diğer taraftan micro USB girişinin 2019 cihazlarında yeri olmadığını düşünüyorum. Xiaomi Mi 8 Lite daha mantıklı seçim gibi duruyor.
Telefondan öncelikli olarak beklediğin özellik tam olarak nedir? Bu sorunun cevabına hangisi daha yakın duruyor?
Xiaomi Mi 8 Lite öneririm. P Smart her ne kadar kamerası öne çıkarılarak tanıtılsa da Mi 8 Lite'ın da altta kalır yanı yok kamerada. Yonga seti de bir tık önde.
Iki model arasinda 150 TL fark var. Donanim olarak birbirlerine yakin. Mi 8 Lite CPU ve GPU olarak biraz daha iyi ve RAM avantaji da var. Kamera tarafinda da yine birbirlerine yakin ufak farkla Mi 8 Lite biraz önde gördüğüm kadariyla.
Mi 8 Lite modellerinde şebeke sorunu çıkabiliyor dikkat et.
Bende ikisi arasında kaldım ama P Smart 2019 alacağım galiba çok Xiomi nin garantisine ve servisine güvenmiyorum diğer tarafta Huawei en iyi servis hizmeti veren markalardan biri.
Mi 8 Lite kullanıyorum.
Kamerası gerçekten güzel ama sallamamaya dikkat etmek lazım. Şebeke sorununu malesef yaşıyorum. Arkadaş da 20 Mbps çekerken bende çekmiyor gibi gibi. Çok güneşli yerlerde ekran parlaklığı yetersiz kalıyor ama yinede kullanılabilir seviyede. Parmak izi ve yüz tanıması gerçekten çok hızlı ama yüz tanıma arada gözler kapalı açabiliyor filan gibi hatalar verebiliyor arada. Bir sitede yanlış görmediysem Gorilla Glass 5 vardı. Kamerası 4k videolar çekebiliyor ama tabi amiral gemisi kalitesi beklememek lazım. Ön kamerası arkası kadar başarılı. Type-C kullanıyor. Son olarak tasarımı gerçekten başarılı. Başka aklıma bir şey gelmedi.
MIUI Arayüzünde reklam derdi olduğu için Android One Mi A2 düşünüyorum. İnceleme yaptığımda ürüne her güncelleme geldiğinde yeni sorunlar çıktığını gördüm. İşlemci yüksek frekansta çalıştığı için batarya sorunu,ekran titremesi,dokunmatik,yüksek bellek kullanımı gibi sorunları olduğu söyleniyor. Android One hakkında ne düşünüyorsunuz? @BERWAR