Xiaomi Mi 8 Pro çift SIM

enkei7

Megapat
Merhaba,

Telefona iki adet SIM kart takıyorum fakat sadece SIM 2 yuvasindakini goruyor çünkü telefona IMEI ATI'lı. Ben telefonu sifirlamadan nasıl SIM 1 yuvasını görmesini sağlarım?
IMEI artık gidebilir çünkü yurt dışına taşındım. Sadece iki SIM yuvasını da kullanmak en azından Türkiye kartımdan mesaj almak istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Var IMEI ikisinde de fakat birinci sim yuvasına takılı sim kartı görmüyor. Sanırım ayarlardan kapamislar. Bunu nasıl açacağım?
Şimdi şöyle IMEI atılırken 2. IMEI siliniyor orjinal yedeği olmadığı için geri getirmek imkansız.

Ben yurtdışındayim şuanda iki sim kart için de IMEI gözüküyor. Normalde kullanabilmem lazım. Hatta format atınca orjinali de geliyor normalde. Ama format atamıyorum şuanda, nasıl yapacağım?

Şimdi şöyle IMEI atılırken 2. IMEI siliniyor orjinal yedeği olmadığı için geri getirmek imkansız.
Anladım, yapılabilecek tek şey sim kartların yerini değiştirmek galiba SMS almak için o halde.

Son düzenleme:
Ben yurtdışındayim şuanda iki sim kart için de IMEI gözüküyor. Normalde kullanabilmem lazım. Hatta format atınca orjinali de geliyor normalde. Ama format atamıyorum şuanda, nasıl yapacağım?

Anladım, yapılabilecek tek şey sim kartların yerini değiştirmek galiba SMS almak için o halde.
Aynen öyle, anlayacağınız sim kartlarının yerini değiştirmek gerekiyor ya da yeni telefon almak gerekiyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı