Xiaomi mi 9S vs mi 9 Pro

Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, telefon bakıyorum fakat 2 telefon arasında kaldım bütçem fazla yok Max 3000 TL civarı şu iki telefonu buldum:
Birinde IPS LCD var diğerinde ise OLED ekran var hangisi daha iyidir farkları nelerdir açıklarsanız sevinirim.

Merhaba arkadaşlar, telefon bakıyorum fakat 2 telefon arasında kaldım bütçem fazla yok Max 3000 TL civarı şu iki telefonu buldum:
Birinde IPS LCD var diğerinde ise OLED ekran var hangisi daha iyidir farkları nelerdir açıklarsanız sevinirim.
Poco x3 nfc bekle derim

Açıkça söylemek gerekirse aradaki fiyat farkına değer, ana kamera, hızlı şarj ve model koduna göre NFC farkları var, bu farklar gayet 170-200 TL yüksek verilebilecek farklar, o yüzden 9 Pro aralarından daha mantıklı olanı, fakat ekstra 400-500 daha koyabilirim derseniz ben Note 10 Lite almanızı da tavsiye edebilirim, fakat bütçenizi çıkartamayacak durumda iseniz Note 9 Pro modelini gözünüz kapalı alın. Fakat bir de şu var, 64 GB çok yeterli olmayabiliyor, onu da göz önünde bulundurun.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı