Xiaomi Mi 9T vs Xiaomi Redmi Note 9S

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de Redmi Note 7 var taş gibi telefon bence kullanamamışsın be hacı.

PUBG en yüksek ayarlarda kasmadan oynatıyor lütfen millete yanlış bilgi verme hacı.

Hocam sence Redmi Note 9S ekranı büyük mü? Abimde mi 9T var, bana boyutu ideal geliyor. Note 9S acaba büyük mü gelir, mi 9T'ye göre kıyaslarsan?

Hocam sence Redmi Note 9S ekranı büyük mü? Abimde mi 9T var, bana boyutu ideal geliyor. Note 9S acaba büyük mü gelir, mi 9T'ye göre kıyaslarsan?

Büyük telefon seversen bence gayet iyi ama biraz daha bataryadan daha fazla güç alıyor bence 1 tık büyük ama mi 9T ideal geliyorsa bence al derim.

Mi serisi alın demenizi bunla ne alakası var, Note 8 Pro modelinin oyun performansı 9T modelinden daha iyi. Mi serisi genel olarak daha başarılı bir seri ama her model için geçerli değil. Note 7 modelinin çıktığı fiyat için fena değildi. Amaç oyunsa SD 660-665-adreno 512-adreno 610 doğru seçimler değil zaten. Ne kadar ekmek o kadar köfte, fiyatına göre bu modellerin iyi donanımları vardı.

Note 8 Pro oyun açısından daha iyi derken? 1 sene sonra göreceğim Note 8 kullanıcılarını.

Note 8 Pro oyun açısından daha iyi derken? 1 sene sonra göreceğim Note 8 kullanıcılarını.
Görürüz hiç merak etme, ne olacak 1 yıl sonra Note 8 Pro performans mı kaybedecek, her iki telefonda da aynı arayüz var. Note 8 Pro CPU ve GPU olarak 9T modelinden daha güçlü bu kadar basit.
Hocam yani siz de diyorsunuz, bu büyükluk hiçte az değil, Note 9S büyük diyorsunuz yani.
9T modelinin büyüklüğüne alışan Note 9S modelinin de büyüklüğüne alışır bana göre. Ben çok kafaya takmam açıkçası.

Son düzenleme:
Görürüz hiç merak etme, ne olacak 1 yıl sonra Note 8 Pro performans mı kaybedecek, her iki telefonda da aynı arayüz var. Note 8 Pro CPU ve GPU olarak 9T modelinden daha güçlü bu kadar basit.

9T modelinin büyüklüğüne alışan Note 9S modelinin de büyüklüğüne alışır bana göre. Ben çok kafaya takmam açıkçası.

Daha önce MTK işlemci kullanmadığın belli.

Daha önce MTK işlemci kullanmadığın belli.
Güldürme beni. Note 8 Pro modelindeki G90T işlemcisi güçlü bir işlemci, bu diğer MTK işlemciler gibi sorunlu değil. Mediatek eskiye nazaran kendini daha fazla toparlamış bir firma.

Hocam kimi yerde söylentiler var, "bu kadar büyük ekran mı olur? Tablet mi bu? Cebimizde taşayacaz." gibi söyleyenler var da, benimde kafamı karıştırdı.
Mi 9t'nin fiyatlar çok bozmuş. 3000 lira üzerine Mi 9T pek mantıklı gelmiyor.
@II. ATTALOS Hocam Mi 9T'nin avantajı ekranı amoled olması diye düşünüyorum.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı