Xiaomi Mi 9T alınmalı mı?

Xiaomi mi 6 128 gb seramik modeli var, kurban bayramında kuzenimle görüştüm Mi 9T almış gerçekten bayıldım kamerası çok harika ekranı çok net ve akıcı şahsen mi 6 yı satıp ona geçmeyi düşünüyorum.

Almayı düşünüyorum ama Black Friday indirimi de makul olur diye bekliyorum. Bu arada Türkiye garantili bulmak biraz zor gibi. Trendyol, N11 gibi sitelerden alınır mı ne dersiniz?

Kamera olarak fiyatındaki en iyisi.
Bu fiyatta ekran, performans ve batarya üçlüsünün bir arada en iyi bulunduğu cihaz kendisi.

Bu cihazı biraz araştırdım ama K20 ve K20 Pro için güvenilir alışveriş yapacak site bulmak biraz bende şüphe uyandırıyor maalesef. Teknoloji marketler de baya bi ücret ekliyorlar üstüne. Xiaomi servis desteği beni en çok düşündüren konulardan başta geleni. O fiyata alınmaz bence tabi bu dediğim Mi9T için geçerli çünkü Pro modeli henüz Türkiye' de resmi satışa sunulmadı. Zaten sunulsa da rahat 4-5 bin lirayı görür diye tahmin ediyorum.

Son düzenleme:
9T için kullanan arkadaşımla görüştükten sonra yazıyorum. Seni yarıda bırakmaz diyor telefon hakkında. Ki kendisi aktif bir biçimde Android'in veli nimetlerinden yararlanmakta.

Daha önce Android kullanmış birisi olarak ki şahsi düşüncem en iyisi bile 1-2 yıl sonra kasma ve yavaşlama yapıyor. Android konusunda şüpheli yaklaştığım tek durum bu onun dışında cihaz zaten tam bir F/P ürünü.

Kendim kullanıyorum, şarzı çok iyi gidiyor ve özelliklero de tatmin edici, keşke daha erken alsaydım diyorum. Her anlamda çok güzel telefon, hoparlörü 2+1 ses sistemi gibi ekranı bilgisayar ekranı gibi mause klavye de bağlayabiliyorum valla baya güzel cihaz bilgisayar gibi kullanabiliyorum.

Kendim kullanıyorum, şarzı çok iyi gidiyor ve özelliklero de tatmin edici, keşke daha erken alsaydım diyorum. Her anlamda çok güzel telefon, hoparlörü 2+1 ses sistemi gibi ekranı bilgisayar ekranı gibi mause klavye de bağlayabiliyorum valla baya güzel cihaz bilgisayar gibi kullanabiliyorum.
Öncelikle hayırlı olsun dostum. Ne kadara satın aldınız ? Garanti durumu nedir? Artı ve eksileri nelerdir?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı