Xiaomi Mi 9T Touchscreen degisimi yapilir mi?

Dış camı değiştirebilirsin. Yaklaşık 200 liralık bir masrafı olur. Ekranı kavisli olmadığından dolayı kırılma riski %10 diyebiliriz. Ekran koruyucu taktırırsan çok derin olmayan çizikler dikkatli bakılmadıkça gözükmez.

Merhaba Xiaomi Mi 9T kullanıyorum. Geçenlerde doğrudan güneş ışığı altında baktığımda ekranımda ufak tefek kılcal çizikler olduğunu fark ettim. Cihazımı aldığım günden beri ekran koruyucu cam kullanmadım. Size sorum cihazımın üzerinde dahili gelen Gorilla Glass 5 camını değiştirmem mümkün mü? Yardımcı olursanız minnettar kalırım.
Bende aynı cihazı kullanmaktayım ve ekranda çizikler mevcut. Ekran koruyucu takıldığı zaman belli olmuyor.

Aynı telefondan ve aynı sorundan bende de var 😀 Telefonu 1 kere düşürdüm, oda Allah inandırsın 10 Cm yükseklik ya var ya yok yinede 2-3 kılcal çizik oluştu sanırım mermere düştüğü için. Sadece ışığa tutunca gözükse bile sinirimi bozuyor. Koruyucu cam takarsam belki gözükmez en yakın zamanda taktırayım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı