Xiaomi Mi Earbuds 2 nasıldır?

SmALoWeSaR

Hectopat
Katılım
8 Haziran 2020
Mesajlar
95
Yer
Ankara
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhabalar, A-101'e gelecek olan Xiaomi Mi Earbuds 2 kulaklık fiyat/ performans ürünü mü? Mikrofon kalitesi nasıldır, en ufak rüzgarda bile bağlantı kesintisi oluyor mudur? Kullanan arkadaşlar cevap verirse sevinirim. Ona göre sabah A-101'e gidip alacağım.
 
Herkes bu ürünü alıyor hatta çakma ve orijinal olması yönünde çok fazla şikayet var. İlk zamanlara göre çakmalar piyasadan çekildi artık aldığında orijinal geliyor yine de kontrol etmeyi unutma. Rüzgarda veya mesafede bir sorun yok ama Xiaomi Hybrid Pro ve Apple Earpods kullanıyordum. Bende gaza gelip bluetooth kulaklığa geçmenin zamanı geldi diyerek Mi Earbuds 2 aldım kullandım gerçekten hem ses kalitesi hem mikrofon kalitesi berbat diyebilirim. Yani tabii ki fiyatına göre normal diyenler olabilir ama gerçekten müzik kulağın varsa boğuk bass yerine kaliteli tiz ve mid istiyorsan en azından Xiaomi Mi True Wireless Earphones düşünebilirsin çünkü Hybrid Pro kalitesini arkadaşımdan deneyerek Mi True Wireless ile yakaldım. Ayrıca mikrofon için bu fiyat bandındaki tüm kulaklıklar yetersiz. Günde en az 2 saat telefon görüşmesi yaptığım için yakın zamanda Apple almayı düşünüyorum zira gerçekten bu işin kralı Airpods. Kısacası mikrofon kalitesi istiyorsanız katiyen önermem.
 
A-101'e geleceği için sahte ürün olacağını sanmıyorum. Mikrofon kalitesi dediğin gibi kötüyle almayacağım. Sadece A-101'e geldiği için almayı düşünmüştüm. Fikrini belirttiğin için teşekkür ederim.
 
A101den teknolojik ürün almamanı tavsiye ederim. Ama Xiaomi ürünleri iyi olur diye düşünüyorum. Ben mi band 3 almıştım halen kullanıyorum. Çakma olabilme gibi bir ihtimal olacağını sanmıyorum.
 

Geri
Yukarı