Xiaomi Mi Note 10 Lite açılmıyor

magaraman

Hectopat
Daha fazla  
Xiaomi Mi Note 10 Lite cihazım dün bootloopa girdi ve hiçbir türlü looptan çıkmayı beceremedim (recovery mod, Fastboot vb.). Dün gece pili kendi kendine tükendi ve bugün şarja takıp açmaya çalıştıgımda mi yazısı bile gelmiyor komple siyah ekran. Yapabilecegim bir şey var mıdır? Yardımlarınız için teşekkür ederim.

@codefl0w

Aynı durumu yaşadım anakarti yanmış.
S23 aldım geçen hafta harika bir şey.

hocam telefon edl moduna girmiş olabilir. Qualcomm driverleri kurup bilgisayara takın, eğer qualcomm 9008 gibi bir cihaz görünüyorsa edl modunda kalmıştır, internette edl modundan yazılım atma rehberlerini araştırabilirsiniz

Alternatif olarak emmc veya anakart da bozulmuş olabilir ama tahminim cihaz edl modunda ve yazılım atılması gerekiyor, internette bununla ilgili birçok rehber var. Eğer miflash yetkili hesap isterse bunun crackli versiyonları internette mevcut ancak neredeyse hepsi virüslü, onları sanal makinede kullanın

Xiaomi Mi Note 10 Lite cihazım dün bootloopa girdi ve hiçbir türlü looptan çıkmayı beceremedim (recovery mod, Fastboot vb.). Dün gece pili kendi kendine tükendi ve bugün şarja takıp açmaya çalıştıgımda mi yazısı bile gelmiyor komple siyah ekran. Yapabilecegim bir şey var mıdır? Yardımlarınız için teşekkür ederim.

@codefl0w

Şarja taktığında tepki verse brick olmuştur diyecektim. Ama telefon kronik sorunlu olduğu için gayet doğal. Anakart değişecek telefon açılacak. Bu kadar basit. Yetkili servise gidin.

Kendi kendine olduysa, geçmiş olsun. Anakart arızası büyük ihtimalle. eMMC arızasıysa telefoncular yaparım diye alıyor da sorun büyükse yapabilen olmuyor, geçenlerde bir tanıdığın P10 Plus'ında benzer şeyi yaşadık.

Yapılsa bile kimse uğraşmak istemez ki zaten yenisini takar geçer. Haklısın.

Şarja taktığında tepki verse brick olmuştur diyecektim. Ama telefon kronik sorunlu olduğu için gayet doğal. Anakart değişecek telefon açılacak. Bu kadar basit. Yetkili servise gidin.

Yapılsa bile kimse uğraşmak istemez ki zaten yenisini takar geçer. Haklısın.

Evet şarja taktıgımda hiçbir tepki vermiyor. Ben de anakart arızası diye düşünüyorum ama diğer konularda telefonun kendisinden pahalı fiyat çektiklerini gördün anakart değişimine. Belki başka bir çözümü vardır diye sordum.

Hocam telefon EDL moduna girmiş olabilir. Qualcomm sürücüleri kurup bilgisayara takın, eğer Qualcomm 9008 gibi bir cihaz görünüyorsa EDL modunda kalmıştır, internette EDL modundan yazılım atma rehberlerini araştırabilirsiniz.

Alternatif olarak eMMC veya anakart da bozulmuş olabilir ama tahminim cihaz EDL modunda ve yazılım atılması gerekiyor, internette bununla ilgili birçok rehber var. Eğer Mi Flash yetkili hesap isterse bunun crackli versiyonları internette mevcut ancak neredeyse hepsi virüslü, onları sanal makinede kullanın.

Bilgisayara bir şey takınca gelen USB sesi de gelmiyor telefonu takınca. Dediginiz şeyi yine de yapabilir miyim?

Aynı durumu yaşadım anakarti yanmış.
S23 aldım geçen hafta harika bir şey.

Hocam çareyi yeni telefon almakta mı buldunuz? Tamir fiyatı tamir ettirmeye değmiyor galiba değil mi?

Bilgisayara takınca USB sesi gelmiyor ama şarjı yok ibaresi çıkmaya başladı. Telefon hala kendi kendini boot etmeye çalışıyor galiba.

Son düzenleme:
Bilgisayara bir şey takınca gelen USB sesi de gelmiyor telefonu takınca. Dediginiz şeyi yine de yapabilir miyim?

Elbette yapılır.Cihaz kesin bir şekilde edl de ise yapılacak rwk şey edl modundan yazılım yüklemektir. Link paylaşımı serbest mi bilmiyorum bu yüzden link atmıyorum ancak google'da "mi note 10 lite edl" gibi bir aramayla birçok rehbere ulaşabilirsiniz

Hocam çareyi yeni telefon almakta mı buldunuz? Tamir fiyatı tamir ettirmeye değmiyor galiba değil mi?

Bilgisayara takınca USB sesi gelmiyor ama şarjı yok ibaresi çıkmaya başladı. Telefon hala kendi kendini boot etmeye çalışıyor galiba.
Evet anakart yaninca tamir masrafı 1 belki 2 sene dayanacak bir telefon için deymiyordu.

Telefonunuz hala yaşıyor gibi yetkili servise götürün belki bir çözüm bulurlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı