Xiaomi Mi Note 3 Kutu Açılımı Ve Oyun Testleri

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İncelemesine gelirsek.
1550₺'ye satın aldım. 2 gün sonra 1750₺ oldu ama yapacak bir şey yok. J7 prime'dan bu telefona geçişimde beni çok memnun etti. Genel olarak bir çok telefonda olduğu gibi şarjı bir günü rahat çıkarıyor ama oyun oynayanların powerbank alması gerekiyor. Ben de şu an powerbank olarak Xiaomi'nin versiyon 2 1000mAh kullanmaktayım.
Performans olarak oyunlarda yüksek ayarlarda kasmadan oynatıyor. Çift arka kamerası Bokeh efekti sağlıyor. Güzel çekim performansı var. Gövdesi ve verdiği his gerçekten beklediğimin ötesinde mükemmel. Çok güzel bir tutuş hissiyatı var. Yanında silikon kılıf geliyor. Ne kadar korur bilemem ama güzel bir jest olmuş markadan kullanıcılarına. Şimdilik bu kadar, yukarıdaki videodan oyun testlerini izleyebilirsiniz.
Görüşlerinizi belirtirseniz sevinirim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Güzel bir inceleme olmuş dostum.
Teşekkür ederim. İlk deneyimimdi ileride kendimi geliştireceğim.
Arkadaşlar gören herkes fikrini belirtirse yani eleştirirse sevinirim kötü yanlarımı görüp kendimi iyileştirmem açısından iyi olur.
 
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı