Xiaomi Mi Note 3 vs. Asus Zenfone 5

saykam

Kilopat
Katılım
6 Ekim 2014
Mesajlar
33
Yer
İzmir
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhabalar. Bütçem 2000 TL kadar ve belli bir süre kullanabileceğim bir telefon arıyorum.

Note 3 6 GB / 128 GB Zenfone 5 4 GB / 64 GB

Note 3 ithalatçı garantili / Zenfone 5 Resmi garantili

Note 3 daha eski bi cihaz fakat "Android Pie" alacakmış galiba. Yani 3-4 sene gibi götürebilecek modeli seçmek istiyorum.

Yardımcı olursanız sevinirim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Kafa karıştırmak istemem ama bence p smart 2019 çok güzel bir telefon onu almanı tavsiye ederim ama ikisi arasından seçim yap dersen Zenfone 5 derim. Şuraya bi p smart 2019 linki bırakayım belki ilgini çeker mavisi bence güzel telefon.
 
Kararınız sadece iki telefon arasındaysa zenfone 5'i alabilirsiniz. Alternatiflere açıksanız daha performanslı android 9 güncellemesi alan Honor Play'i önerebilirim.
 
Önerileriniz için teşekkür ederim.
Belirtmeyi unutmuşum fakat kendimce istediğim özellikler var. NFC , Ois ve 4 GB üstü ram olmasını istiyorum. Fiyat aralığım da bulabildiğim modeller bunlardı.
Mi Note 3 kullanıcısıyım. Telefonda daha sıkıntım olmadı. Fakat Mi 8 Lite almanızı tavsiye ederim. Mi note 3 ile aynı işlemciyi kullanıyor.
Kullanıcı olarak telefonun şikayetçi olduğunuz bir yanı var mı?
Kamera olarak çok üstün bir şey isteyen birisi değilim ama sizce nasıl bir çekim kalitesi var
 
NFC, OİS ve 4 GB RAM için o zaman tercihiniz Mi Note 3 olabilir. Ben de sadece Son Uygulamalar tuşuna atama yaptığım halde çalışmıyor. Başka da sıkıntısı yok.
 
MI Note 3'ü yaklaşık 10 aydır kullanıyorum ben hiç bir sıkıntısını görmedim kamerası mükemmel dxomark'ta 90 puan almış bir telefon. 6 GB Ram SD660 işlemcili, bu fiyata alabileceğin en iyi telefon bu bence şuan üzerinde android 8.1 yüklü daha sonra pie'ya yükseltilecek, MIUI'nin kendi arayüzü felanda efsane zaten
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı