Xiaomi Mi Router Pro düşük Wi-Fi performansı

Öncelikle selamünaleyküm. Ben 3+1 evde oturuyorum. Salon yaklaşık 10-15 metre uzaklıkta. Ben de interneti odalara dağıtmak için Xiaomi Mi Router Pro aldım. Koridor ile aramda 2-3 metre var fakat telefonum ve bilgisayarım 2-3 diş gösteriyor. Bazen de 1. Speedtest yapınca da normalde 30 Mbps gelmesi lazımken 2-3 geliyor ve ben oyun oynayamıyorum. Bana yardımcı olursanız sevinirim. Ayrıca koridor ile internet arası 5-6 metre yani internet çekiyor Access Point'e. Geçen ilk Access Point'i kurduğumda daha iyi sonuç vardı ama şimdi yok. Ve bu arada resetleyin falan demeyin. O işler hiç işime yaramadı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle selamünaleyküm. Ben 3+1 evde oturuyorum. Salon yaklaşık 10-15 metre uzaklıkta. Ben de interneti odalara dağıtmak için Xiaomi Mi router Pro aldım. Koridor ile aramda 2-3 metre var fakat telefonum ve bilgisayarım 2-3 diş gösteriyor. Bazen de 1. Speedtest yapınca da normalde 30 Mbps gelmesi lazımken 2-3 geliyor ve ben oyun oynayamıyorum. Bana yardımcı olursanız sevinirim. Ayrıca koridor ile internet arası 5-6 metre yani internet çekiyor Access Point'e. Geçen ilk Access Point'i kurduğumda daha iyi sonuç vardı ama şimdi yok. Ve bu arada resetleyin falan demeyin. O işler hiç işime yaramadı.

Biz de daha önce internet dağıtıcı almıştık ve pek bir işe yaramamıştı. Onun yerine odana Ethernet kablo çekmek daha iyi bir seçenek olabilir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı