Xiaomi Mi Stick bilgisayardaki işlemleri yapabilir mi?

Ravenous

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar, benim bilgisayarım yok ama şunu düşünüyorum: Bir adet monitör ve Xiaomi Mi Stick alsam, monitörü prize, Mi Stick'i de monitöre bağlarsam eğer, Android işletim sistemi çalışır ve ben olmasa da sanki Windows kullanıyor gibi Android'i kullanabilir miyim? Hatta klavye fare de takarım, tadından yenmez. Mümkün mü acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Mi Stick ile çok rahat edeceğinizi sanmam. Biraz hantal kalıyor. Şu videodan gözlemleyebilirsiniz:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Daha önce Mi Box deneyimledim o Mi Stick'e göre daha akıcıydı. İllaki alacaksanız Mi Box almanızı öneririm.

Bluetooth bir Air kumanda alabilirsiniz klavyeli ya Bluetooth mouse&klavye.
Ama Mi Stick işlemcisinin tarayıcı performansına yeteceğine inanmıyorum.

Hocam lisanslı Android TV Box alacaksanız Amazon Fire Stick daha stabil. Xiaomi her güncellemeyle batırıyor.
Hocam lisanslı Android TV Box alacaksanız Amazon Fire Stick daha stabil. Xiaomi her güncellemeyle batırıyor.
Yani Netflix kullancaksanız falan.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı