Xiaomi Mi5 5s alınır mı?

Percival

Kilopat
Makaleler
3
Merhaba arkadaşlar söylediğim gibi bu telefona para verilir mi? Çin malı ama S7'ye kafa tutacak özellikte ve sar değeri muhabbeti dönüyor. Detaylı araştıracak fırsat bulamadım bu yüzden konu açtım fikirlerinizi bekliyorum. Samsung galaxy A7 siparişimi iptal ettim bunu almak için umarım güzel yorumlar gelir kamera, donanım, yazılım iyidir.

Xiaomi Mi 5S 32GB (İthalatçı Garantili) Fiyatı - Taksit Seçenekleri

Almaktan vazgeçtim konu kapansın. Gerekçe; İç çerçeve oranı neredeyse telefonu kaplayacak :LOL: ve garanti + sar değeri. Telefonun tamamı Türkçe değil az olsun öz olsun kaliteli güvenli bir telefon olsun. (y)

Kardeş çok kötü yapmışsın türkçe dil için rom çıkmıştı. İç çerçeve de bir kusur fakat olsun oda telefon canavar :) ana ekrana siyah bir resim koy fark etmezsin. Garanti zaten kaskolar sag olsun 1 yıl garanti sağlıyorlar 100 tl gibi bir fiyata. Yinede seb bilirsin.

Garanti konusunu dert etmezsen alınabilir. Donanım olarak ve performans olarak üst seviye Andrid gemilerinden çoğundan daha performanslı bir model. SAR değeri insan sağlığına doğrudan etki edecek düzeyde değil.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı