Xiaomi Mi5 Pro (İthalatçı Garantili) Alınır Mı?

Tartışmaya gerek yok lüten...

Öncelikle bu forumda kimse almayacağı bir şeyi başkasına önermez. Sanırım siz tüketici haklarından bi haberiniz.
Bu konuda sorun yaşarsanız bile Hepsiburada gibi büyük bir firma yarı yolda bırakmayacaktır. Baş ağrısı falan olmaz.

Zaten bilginiz eksik! Daha fazla yorum yapıp yok Çin'e gider yok başın ağrır diyip insanları yanlış yönlendirmeyin.

Mesaj sayısı için de bilmediğimiz konuları savunmanız YANLIŞ.

Size ÖDEV: İthalatçı garanti nedir ne değildir iyice araştın.

Tartışmaya gerek yok lüten...

Öncelikle bu forumda kimse almayacağı bir şeyi başkasına önermez. Sanırım siz tüketici haklarından bi haberiniz.
Bu konuda sorun yaşarsanız bile Hepsiburada gibi büyük bir firma yarı yolda bırakmayacaktır. Baş ağrısı falan olmaz.

Zaten bilginiz eksik! Daha fazla yorum yapıp yok Çin'e gider yok başın ağrır diyip insanları yanlış yönlendirmeyin.

Mesaj sayısı için de bilmediğimiz konuları savunmanız YANLIŞ.

Size ÖDEV: İthalatçı garanti nedir ne değildir iyice araştın.

Özetle ithalatçı firmaların getirdiği cihazları ucuza alırken risk de alıyorsunuz, daha az ödeyerek kısıtlı bir garanti ve servisten yararlanıyorsunuz.

Araştırdım öğretmenim :) Teşekkürler, almaktan vazgeçtim.

Özetle ithalatçı firmaların getirdiği cihazları ucuza alırken risk de alıyorsunuz, daha az ödeyerek kısıtlı bir garanti ve servisten yararlanıyorsunuz.

Araştırdım öğretmenim :) Teşekkürler, almaktan vazgeçtim.
Kusura bakmayın yanlış anlaşılma oldu ödevi size değil yanlış bilgilendiren arkadaşa vermiştim. Benim hatam alıntılamam ya da etiketlemem gerekirdi.

Tabi ki sizin tercihiniz fakat ithalatçı garanti sıkıntı değil hele ki Hepsiburada işin içindeyse.

Konu Hepsiburada sitesini ilgilendiren bir durum değil, Çin'e gideceği falanda yok cihazın, ürünün ithalatçı garantisini kim sağlıyorsa Hepsiburada sitesi ürünü oraya gönderir, artık garantiden direkt ilgilenecek ithalat firmasıdır, Hepsiburada değil.

@Bayram Şenakar Fanboyluğun konu ile ne alakası var, o arkadaşlara takılma diyorsun?

Hepsiburada satış garantisi mevcut sıkıntı çıkarsa yardım hattından konu açarsın onlar sana bir kod yollar o kod ile kargolarsın. Yapılır yada değişir gelir.

Konu Hepsiburada sitesini ilgilendiren bir durum değil, Çin'e gideceği falanda yok cihazın, ürünün ithalatçı garantisini kim sağlıyorsa Hepsiburada sitesi ürünü oraya gönderir, artık garantiden direkt ilgilenecek ithalat firmasıdır, Hepsiburada değil.

@Bayram Şenakar Fanboyluğun konu ile ne alakası var, o arkadaşlara takılma diyorsun?
İthalatçı Hepsiburada o yüzden adı geçti...

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı