Xiaomi Note 11 aniden kapandı

453135

Hectopat
Merhaba, kullandığım telefon Xiaomi Note 11 Pro video izlerken anında kapandı ve geri açıldı. Bunun sebebi nedir neden olabilir ve bu tekrar eder mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Şarjı var mıydı efendim? Tam olarak %50 civarlarındaysa ve aniden kapandıysa geçmiş olsun bataryanız veya anakartınız'ın entegresi zayıflamış olabilir. Tek çözüm teknik servis.

Yazılımsal veya donanımsal olabilir. MIUI kaç sürümündesiniz?

MIUI kullanmıyorum maalesef. Ama aynı sorun babamda da oldu. Kendisi Redmi Note 8 Pro kullanıcısı geçenlerde öyle oldu. Telefoncu donanımları çok ısındığı için zarar görmüş dedi. Tamir etti ve eskisi gibi kullanmaya devam etti. Size önerim hemen bir teknik servis bulmanız. Yoksa o telefonun sonu benim iPhone 6 gibi olacak şu an kendi telefonum teknik serviste ve gelmesini bekliyorum efendim.

MIUI kullanmıyorum maalesef. Ama aynı sorun babamda da oldu. Kendisi Redmi Note 8 Pro kullanıcısı geçenlerde öyle oldu. Telefoncu donanımları çok ısındığı için zarar görmüş dedi. Tamir etti ve eskisi gibi kullanmaya devam etti. Size önerim hemen bir teknik servis bulmanız. Yoksa o telefonun sonu benim iPhone 6 gibi olacak şu an kendi telefonum teknik serviste ve gelmesini bekliyorum efendim.

Elbette, donanımsal bir pay vardır ama ısınmanın tek çözümü termal macundur ve Note 8 Pro'nun termal macunu var mıdır bilinmez. Ya batarya ile ilgili problem ya da MIUI sorunu.

Elbette, donanımsal bir pay vardır ama ısınmanın tek çözümü termal macundur ve Note 8 Pro'nun termal macunu var mıdır bilinmez. Ya batarya ile ilgili problem ya da MIUI sorunu.
İşte orayı da Allah biliyor efendim. 😃

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı