Xiaomi Note 11 Pro telefonu sıfırladıktan sonra ''Nv Data is Corrupted'' hatası

• Konuyu başlatan EOS
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 68
  • Görüntüleme 27.295
En son link attığım da mı olmadı? Görsel atmayı bir daha dener misiniz?

Hocam konuyu hortlatıyorum kusura bakmayın Redmi Note 11S modelinde ROM attım recoveryde takılıp nv data is corrupted hatası alıyorum sanırım modem dosyası yüklemem lazım ama bulamıyorum yardım edebilir misiniz?

SP Flash Tool ile ROM atılması gerek.

Hocam bende Xiaomi 11T var HyperOS vardı tekrardan IMEI attırdım MIUI 13 kurmuş eleman yükseltemiyorum sürümünü. Ne yapabilirim IMEI'yı kaybetmeden bilginiz var mı? Bu sürümü hiç sevmedim. NV data corrupted diyordu sonra uzun bir sürede yeniden başladı ve tekrardan MIUI 13 le açıldı.

Mi Flash ile stock ROM kurarken IMEI gitmez diyebilirim.
Hocam bende Xiaomi 11T var HyperOS vardı tekrardan IMEI attırdım MIUI 13 kurmuş eleman yükseltemiyorum sürümünü. Ne yapabilirim IMEI'yı kaybetmeden bilginiz var mı? Bu sürümü hiç sevmedim. NV data corrupted diyordu sonra uzun bir sürede yeniden başladı ve tekrardan MIUI 13 le açıldı.

Mi Flash ile stock ROM kurarken IMEI gitmez diyebilirim.
Hocam Mi Flash ile kurmayı denedim şimdi hep recovery menüde kalıyor. Normal güncelleme yapmayı denediğimde eski sürümle geri başlatmıştı. Şu an kaldı HyperOS Recovery ekranında. Önceden MIUI 13'tü sürümü bu arada. NV data is corrupted diyor.

Hocam Mi Flash ile kurmayı denedim şimdi hep recovery menüde kalıyor. Normal güncelleme yapmayı denediğimde eski sürümle geri başlatmıştı. Şu an kaldı HyperOS Recovery ekranında. Önceden MIUI 13'tü sürümü bu arada. NV data is corrupted diyor.

IMEI gitmiş. Yeniden yazacaklar.

Çözeibldiniz mi acaba bende de aynı sorun var. Ve modem dosyası atılması gerekiyor okudğum kadarıyla ama modem dosyası bulamadım.

Çözeibldiniz mi acaba bende de aynı sorun var. Ve modem dosyası atılması gerekiyor okudğum kadarıyla ama modem dosyası bulamadım.
Merhaba. Note11S cihazım var. Daha önce IMEI işlenmiş. Fakat kardeşim bilmeden cihazı fabrika ayarlarına döndürmek isteyince cihaz Recovery Mod'da takılı kaldı ve NV data is corrupted ekranını veriyor. Cihazın BL kilidi açık. Mi Flash ile MIUI 14.0.3.0.TKETRXM romunu fastboot ettim. flash başarılı yazdı ama yine recovery moddan çıkamadık. bazı yerlerde modem dosyası atılarak farklı modellerde bu arızayı gidermişler ama note11s için modem dosyası bulamadım. Yardımınızı rica ediyorum. Saygılar

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı