Xiaomi Note 11 Pro vs 12 Lite

Yer
Kahramanmaraş
Daha fazla  
Meslek
Üniversite Öğrencisi
Xiaomi Note 11 Pro mu 12 Lite mı?

Şu anki telefonum S20+
Xiaomi denemek istiyorum.
Telefonları F/P oluyor. Aklımda 2 modeli var.

- 12 Lite (13K)
- Note 11 Pro (9k)

Aradaki fiyat farkına değer mi?
Sizin tavsiye ettiğiniz bir model var mı?

Xiaomi'ye geçmenize gerek yok. Kendim 4 senedir xiaomi kullanıyorum. Note 8, note 8pro, note 9, note 10, note 11S ve note 11 pro kullandım. Hepsinden de memnundum. Fakat şu an kullandığınız S20+, note 11 pro ve 12 lite'den daha iyi gibi. Kamera açısından da işlemci ve donanım açısından da daha iyi. Geçmenize gerek yok. Ancak illaki geçecekseniz, 12 lite'ye geçmeniz daha iyi olur.

Xiaomi'ye geçmenize gerek yok. Kendim 4 senedir xiaomi kullanıyorum. Note 8, note 8pro, note 9, note 10, note 11S ve note 11 pro kullandım. Hepsinden de memnundum. Fakat şu an kullandığınız S20+, note 11 pro ve 12 lite'den daha iyi gibi. Kamera açısından da işlemci ve donanım açısından da daha iyi. Geçmenize gerek yok. Ancak illaki geçecekseniz, 12 lite'ye geçmeniz daha iyi olur.
Teşekkür ederim. Yaklaşık 1,5 yıldır s20+ kullanıyorum. Fakat meşhur exynos 990 işlemcisinden dolayı 3,5 saat ekran süresi alıyorum. Bu da beni artık yordu. O yüzden Araştırdığım kadarıyla xiaomi orta, orta üst segment modellerinde daha iyi pil performansı alabiliyorum. Kaldı ki s20 plust ta varolan kamera performansını onlarda da artısıyla eksisiyle alabileceğimi düşünüyorum.

Teşekkür ederim. Yaklaşık 1,5 yıldır kullanıyorum. Fakat meşhur exynos 990 işlemcisinden dolayı 3,5 saat ekran süresi alıyorum. O yüzden Araştırdığım kadarıyla xiaomi orta, orta üst segment modellerinde daha iyi pil performansı alabiliyorum. Kaldı ki s20 plust ta varolan kamera performansını onlarda da artısıyla eksisiyle alabileceğimi düşünüyorum.
Kamera açısından pek sorun yaşayacağınızı sanmam zaten. Batarya konusuna gelirsek xiaomi 12 lite'de 4300 mAH kullanılmış. S20+ ise 4500 mAH. Fakat S20+ görüntü olarak ve dediğiniz gibi meşhur exynos'dan da dolayı çok daha hızlı şarj tüketiyor. O yüzden 12 lite şarj olarak sizi üzmez. Aralarında zaten yaklaşık 3.000 TL fark var. Çoğu özellikte samsung ön plana çıkıyor. Yine de xiaomi telefonunu deneyimlemeniz çok iyi olur.

Xiaomi mi 11 lite kullanıyorum. Batarya için geçeceksiniz Xiaomi önermem. 4250 mAh bataryası var ve 3-3.5 saat ekran süresi alıyorum. 60 hzde kullansam dahi süre değişmiyor. Telefonu ilk aldığım sıralar 5 saat civarı alıyordum bu arada.

Xiaomi mi 11 lite kullanıyorum. Batarya için geçeceksiniz Xiaomi önermem. 4250 mAh bataryası var ve 3-3.5 saat ekran süresi alıyorum. 60 hzde kullansam dahi süre değişmiyor. Telefonu ilk aldığım sıralar 5 saat civarı alıyordum bu arada.
Kullandığınız modelle zaten konun bir alakası yok hocam. Xiaominin birçok modeli zaten çok hızlı şarj tüketiyor. Ancak note 11 pro'yu kendim kullandığım için biliyorum. Şarjı gerçekten yavaş harcıyor. Ayrıca 120 HZ de kullanıyordum. 12 Lite'yi bilemiyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı