Xiaomi Note 12 128 GB alınır mı?

Bütçe
8500

Scshuy

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 4050 6Gb
i5 13500H
8gb ram
1tb ssd
Meslek
öğrenci
Xiaomi Note 12 128 GB versiyonu alınır mı? Bu fiyata daha iyisi ve uzun yıllar güncelleme alacak bir telefon var mıdır?
(Günlük ve oyun için kullanım)
(Batarya önemli)

Günlük ve oyun içinse bulabilirseniz ikinci el S20 FE. Ama batarya şikayeti bol.
Bulamazsınız Note 12 işlemcisi fiyatına göre çok iyi.

Xiaomi Note 12 128 GB versiyonu alınır mı? Bu fiyata daha iyisi ve uzun yıllar güncelleme alacak bir telefon var mıdır?
(Günlük ve oyun için kullanım)
(Batarya önemli)

Ben 25 Temmuz'da satın aldım gayet memnunum özellikle ekranının 120Hz ve AMOLED olması çok iyi günlük kullanım için fazlasıyla yeterli çok telefon ile işim olmadığı için 1 günü rahat çıkartıyor oyun oynamadığım için oyun performansını bilemeyecğim ama günlük kullanım için fazlasıyla yeterli kasma veya donma görmedim.

Cihazı daha bu gün kardeşime aldım. Çok alt segment bi telefondan geçiş yaptığı için çok sevindi. Çok oyun oynuyor, video izliyor ve bunlara rağmen baya uzun gidiyor şarjı bide hızlı şarjı olduğu için dolum süreside kısa. Baya avantajlı geldi cihaz bize çünkü mediamarkta 9999tl ye denk geldiği için taksit imkanı vardı. Vodofone hat üzerine 12 taksit yaptılar severek kullanıyor. Benim açımdan da tek eksisi kamerası sanırım ama kardeşimin kamerayla çok işi olmadığı için onu baya mutlu etti

Bir şey sorabilir miyim?
A24 mü Note 12 mi aynı fiyattalar.

O gün sorduğumuzda Samsung'un bu özelliklere sahip cihazının A54 (52 de demiş olabilir hatırlamıyorum) olduğunu ve fiyatının daha yüksek olduğunu söylediler. Yani özellik bakımından A24 geride kalıyor.
A33 bile çok rahat alır Note 12'yi. Sacmalamasinlar ne alaka A54?

O gün sorduğumuzda Samsung'un bu özelliklere sahip cihazının A54 (52 de demiş olabilir hatırlamıyorum) olduğunu ve fiyatının daha yüksek olduğunu söylediler. Yani özellik bakımından A24 geride kalıyor.

Bunun üstüne araştırna yaptım ve pek fark olmadığını gördüm. Aşağıdaki linkten karşılaştırıp ona göre seçim yapabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı