Xiaomi Note 14 Pro vs Xiaomi Note 12 Pro 5G

Bütçe
15000

serkancirak16

Femtopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
gigabayte 4060 eagle oc
ryzen 5 5600
500 gb ssd
15 bine kadar bir bütçem var. Note 14 Pro mu? Note 12 Pro mu almalıyım? Note 14'un ekrani cok hosuma gitti ama kamera ve performans olarak hangisi daha iyi?

Xiaomi Note 14 Pro veya Xiaomi Note 12 Pro 5G?

15 bine kadar bir bütçem var. Note 14 Pro mu? Note 12 Pro mu almalıyım? Note 14'un ekrani cok hosuma gitti ama kamera ve performans olarak hangisi daha iyi?

A35 alınabilir Xiaomi önermiyorum optimizasyonu, işçiliği, uzun ömürlülüğü birçok yönden kötü. Yazılım olarak da Xiaomi'nin en kötü dağıtımını alıyor.

Redmi Note 14 serisi aldığı fiyatı hak etmiyor bu fiyat bandına Samsung Galaxy A36 5G günlük kullanım için daha iyi olacaktır ama ben çok fotoğraf çekmem hızlı şarjı 25W değil 45W olsun fazla oyun oynayacağım falan diyorsanız POCO X7 bakabilirsiniz.

Redmi Note 14 serisi aldığı fiyatı hak etmiyor bu fiyat bandına Samsung Galaxy A36 5G günlük kullanım için daha iyi olacaktır ama ben çok fotoğraf çekmem hızlı şarjı 25W değil 45W olsun fazla oyun oynayacağım falan diyorsanız POCO X7 bakabilirsiniz.
x7 mi a36 mi hangisini onerrirsiniz kamere iyi olsun
ve oyun oynayacagim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı