Xiaomi Note 8 Pro ısınıyor mu?

  • Konuyu başlatan Akik
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 29
  • Görüntüleme 20B
@Sylveon Mi9t Xioami'nin premium olarak sınıflandırdığı bir cihazdır. Ben kendim Note 7 kullanıyorum. Mal ortada kalite ortada. Mi9t ile Note 8 Pro arasında kalite farkı var ve mi ürünleri daha kaliteli.

Bu gün gittim baktım adam yurt dışı cihazı bana satmaya çalışıyormuş , tabiki de almadım ; başka bir telefoncudan Xiaomi resmi note 8 pro yu almaya gittim , adam bana abi oyun oynuyor musun dedi evet dedim ne tarz dedi pubg falan dedim (orta ayarlarda oynadığımı söyledim) ozaman boşuna xaomi note 8pro alma dedi note 6 pro veriyin pişman olursan getirir geri verirsin dedi bu arada oradaki elamanı 2. Telefonu note 8 pro imiş ve bir saat inceleme için verdi sağolsun elimdeki cihaza oranla çok ısınıyor rahat 45 C si var almadığına sevindim çünkü ileride takıntı olarak dönüş yapacaktı şuan bu cihazda bütün ayarları ortaya alıp keyifli şekilde kasadan ısınmadan 1-2 saat oynayabiliyorum arka kamerasını beğenmedim ama ön kamerası müthiş note 8 pro ya oranla bilmiyorum ben memnunum iyikide bunu önermiş o arkadaştan da Allah razı olsun yoksa aklımda hep note 8pro kalacaktı .
 
Note 6 Pro mu? İlginç.

Kendime 3500 TL sınır koymuştum 1500 TL ye Xiaomi note 6 pro aldım :) gayet memnunum pubg orta ayarlarda kasmadan sıkıntısız 45 FPS filan oynatıyor zaten en fazla 2 saat ayırabiliyor um malum sınav yaklaştı geriye kalan bütçede cebime kaldı sadece arka kamerasını beğenmedim ön kamerası müthiş. Isınma sorununda olmuyor 2 saat oynayınca .
 
Hocam neden aldınız ki Note 6 proyu? O fiyata mi A3 ve Redmi Note 8 vardı TR garantili.

Kredi kartı kullanmıyorum bütün telefoncularda 2500 TL idi gerek görmedim . Birde hiç zamanım yok çok yoğunum kurslar dersler evde hobi için beslediğini hayvanlar . A3 te yoktu Ağrı böyle bir yer. Olan oldu daha yorumlamaya gerek yok Bence.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı