Xiaomi Note 8 Pro uygulamalar duruyor

Earas

Hectopat
Yer
İstanbul
Dün film izlerken telefonuma ''msa durduruldu'' diye uyarı geldi, tamam dedim. Google'a girdim, Google da durduruldu. Bayağı oldu bu ve bu sabah da Instagram durmaya başladı. Bunu nasıl düzeltebilirim?

Xiaomi Note 8 Pro.
IMEI farklı olarak kayıtlı.
IMG_20210323_112955.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Dün film izlerken telefonuma "msa durduruldu" diye uyarı geldi, tamam dedim. Google'a girdim, Google da durduruldu. Bayağı oldu bu ve bu sabah da Instagram durmaya başladı. Bunu nasıl düzeltebilirim?

Xiaomi Note 8 Pro.
IMEI farklı olarak kayıtlı.
Eki Görüntüle 936203

Google Play Store'dan Android System webview uygulamasını bulup güncelleyin ardından telefonunuzu yeniden başlatın.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yorumları olumlu bir bak.

Arkadaşlar Youtube videosu paylaşılmış, adımları uygulayın çözülecektir. Çözümü basit şu an için.
Hocam yukarıdaki videodan bahsediyorsanız telefonum Huawei marka olduğu için uygulamaya yanaşmadım. Sizce sıkıntı çıkarır mı?

Edit: @Erdem32146'nın dediği gibi Android System Webview'i güncelleyip telefonu yeniden başlattım ve sorunum çözüldü.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı