Elektronik Xiaomi Pad 7 + klavye 15.699 TL

Keşke klavye yerine kalem hediye olsaydı

Pad 7 pro da çok iyi olmuş. Evde honor pad 9 var. İkinci tablet lazım oldu. Tam alma arefesinde yeni modeller çıktı, kafa karıştı iyice

Kalem olayından dolayı asla ve asla ve asla tavsiye etmem. Kalemi bir kere TR'de yok, yıllardır getirmiyorlar ve getirmeyecekler kendilerinden şifahi bilgi. Ucu aşırı kolay kırılıyor. Aliexpress-Sunsky gibi yerlerdeki uçlar tam oturmuyor, oturtmayı başarsan da düzgün yazmıyor. Kalemi bulmayı başarsan bile 4-5-6'dan aşağı satan yer ne Sahibinden'de ne de yurtdışında yok. Yetkili servisleri ve satıcıları garanti hizmeti vermeyi reddediyorlar, bizzat yaşadım. Diğer Redmi Pen gibi modellerle de uyumlu değil, Smart Pen eski nesilleriyle de uyumlu değil. Kalem olayını çözeceğim diye yarım tablet parası harcadım ve sonunda hala çözülmediği için Samsung'a geçtim. Eğer bu tableti alacaksanız kalemi unutun, kalem desteği yokmuşcasına yapın hesabınızı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…