Elektronik Xiaomi Pad 7 + klavye 15.699 TL

• Konuyu başlatan 815867
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 87
  • Görüntüleme 7.698
Kalem olayından dolayı asla ve asla ve asla tavsiye etmem. Kalemi bir kere TR'de yok, yıllardır getirmiyorlar ve getirmeyecekler kendilerinden şifahi bilgi. Ucu aşırı kolay kırılıyor. Aliexpress-Sunsky gibi yerlerdeki uçlar tam oturmuyor, oturtmayı başarsan da düzgün yazmıyor. Kalemi bulmayı başarsan bile 4-5-6'dan aşağı satan yer ne Sahibinden'de ne de yurtdışında yok. Yetkili servisleri ve satıcıları garanti hizmeti vermeyi reddediyorlar, bizzat yaşadım. Diğer Redmi Pen gibi modellerle de uyumlu değil, Smart Pen eski nesilleriyle de uyumlu değil. Kalem olayını çözeceğim diye yarım tablet parası harcadım ve sonunda hala çözülmediği için Samsung'a geçtim. Eğer bu tableti alacaksanız kalemi unutun, kalem desteği yokmuşcasına yapın hesabınızı.
Hocam peki piyasadan alabileceğimiz kalemi çizim yapmak için değilde mouse mantığıyla sadece tıklamak amaçlı kullansak işe yarıyorlar mı. Bu tablet aklıma yatıyor ama kalem olayında dediklerinizi dikkate almak istedim. Sizce nasıl olur ? Yeterli olur mu piyasadan kaliteli bir kalem

Hocam peki piyasadan alabileceğimiz kalemi çizim yapmak için değil de mouse mantığıyla sadece tıklamak amaçlı kullansak işe yarıyorlar mı? Bu tablet aklıma yatıyor ama kalem olayında dediklerinizi dikkate almak istedim. Sizce nasıl olur? Yeterli olur mu piyasadan kaliteli bir kalem?
Ben denemedim öyle ama muhtemelen yarıyordur diye tahmin ediyorum.

Kalem olayından dolayı asla ve asla ve asla tavsiye etmem. Kalemi bir kere TR'de yok, yıllardır getirmiyorlar ve getirmeyecekler kendilerinden şifahi bilgi. Ucu aşırı kolay kırılıyor. Aliexpress-Sunsky gibi yerlerdeki uçlar tam oturmuyor, oturtmayı başarsan da düzgün yazmıyor. Kalemi bulmayı başarsan bile 4-5-6'dan aşağı satan yer ne Sahibinden'de ne de yurtdışında yok. Yetkili servisleri ve satıcıları garanti hizmeti vermeyi reddediyorlar, bizzat yaşadım. Diğer Redmi Pen gibi modellerle de uyumlu değil, Smart Pen eski nesilleriyle de uyumlu değil. Kalem olayını çözeceğim diye yarım tablet parası harcadım ve sonunda hala çözülmediği için Samsung'a geçtim. Eğer bu tableti alacaksanız kalemi unutun, kalem desteği yokmuşcasına yapın hesabınızı.

dostum dolar geliş fiyatını hesapla normalde ürün 17 bin tl. klavye ile birlikte alıyorsun bu bir avantaj+ benim için kalem çok mühim değil bu yüzden 1. tercih sebebim değil. illa ki uyumlu bir pen satışa çıkarırlar merak etmeyin. ben hepsiburadadan 15.999 tl ye aldım fakat bonus varsa eğer elinizde 400 tl bonus veriyor. 15600 tl gibi bir rakama mâl ettim klavye ile mis gibi.

dostum dolar geliş fiyatını hesapla normalde ürün 17 bin tl. klavye ile birlikte alıyorsun bu bir avantaj+ benim için kalem çok mühim değil bu yüzden 1. tercih sebebim değil. illa ki uyumlu bir pen satışa çıkarırlar merak etmeyin. ben hepsiburadadan 15.999 tl ye aldım fakat bonus varsa eğer elinizde 400 tl bonus veriyor. 15600 tl gibi bir rakama mâl ettim klavye ile mis gibi.
Evet piyasaya ve özelliklerine göre çok iyi ürün. Hele ki aynı fiyat bandında ki ürünlerle karşılaştırdığımızda. S9 fe gibi cihazları o paralara satarken, bu cihaz çok iyi fiyat.
Ama tabi kalem olayını merak etmedim de değil. Daha önceki xiaomi ürünlerinde nasıl halletiler bakmak lazm.

Evet piyasaya ve özelliklerine göre çok iyi ürün. Hele ki aynı fiyat bandında ki ürünlerle karşılaştırdığımızda. S9 fe gibi cihazları o paralara satarken, bu cihaz çok iyi fiyat.
Ama tabi kalem olayını merak etmedim de değil. Daha önceki xiaomi ürünlerinde nasıl halletiler bakmak lazm.

ben redmi pad pro alacaktım iyi ki almamışım. yeni nesil işlemcisi ile bir tık fiyat yukarıda ama 8s gen 2 den çok daha iyi bir işlemci. eğer ki oneplus pad 2 20 21 bin tl bandında çıksaydı tartışmasız oneplus alırdım ama gidip de aynı özelliklerdeki honor magic pade 24 25 bin tl veremem. net bir f/p olduğunu düşünüyorum

Yok hocam ekran boyutundan değil screen ratio denen ölçüden bahsediyorum. Bu cihazın screen ratiosu 3:2 yani kareye yakın bu yüzden dizi film izlerken altta ve üstte çok fazla boşluk kalıyor tıpkı ipadler gibi. Ekran da 11.2 inç olunca iyice küçük bir alan kalıyor izleme için. Dizi film için 16:10 screen ratiolu ve 12.1 inç tabletler daha uygun. Bu tablet daha çok çizim ve iş uygulamaları için uygun
Apple tasarımını kopyalıyor tüm markalar o yüzden. İlk o getirdi sonra diğer markalar.

ben redmi pad pro alacaktım iyi ki almamışım. yeni nesil işlemcisi ile bir tık fiyat yukarıda ama 8s gen 2 den çok daha iyi bir işlemci. eğer ki oneplus pad 2 20 21 bin tl bandında çıksaydı tartışmasız oneplus alırdım ama gidip de aynı özelliklerdeki honor magic pade 24 25 bin tl veremem. net bir f/p olduğunu düşünüyorum
Honor magic pad 2 iyi gibi hocam. Fiyatı sizce pahalı mı dersiniz.
7s gen 3 , 8 gen2 den iyi dedimiz dimi. Doğru anladım.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2025-03-04-18-43-08-46.jpg
    Screenshot_2025-03-04-18-43-08-46.jpg
    48,8 KB · Görüntüleme: 84
Honor magic pad 2 iyi gibi hocam. Fiyatı sizce pahalı mı dersiniz.
7s gen 3 , 8 gen2 den iyi dedimiz dimi. Doğru anladım.
honor klavye ve kalemle geliyor fakat 25 bin tl . yurtdışında satış fiyatları 19 20 bine geliyor. 5 bin kâr koyacağına 2 bin tl koyamıyorlar. sömürü sistemi yüzünden alınmaz dedim. mesela aynı fiyata en azından oneplus pad 2 çıksa yine alınırdı bir ihtimal. fiyat bandında kıyasladığımızda bana pad 7 daha mantıklı geldi ki pad 7 pro da alabilirsin o da 23 bine falan geliyor bonus vs. onda da 8s gen 3 işlemci var. ben bütçe itibariyle bu cihazı almayı uygun gördüm çünkü oyun delisi falan değilim bana yeter. Bir de 7s gen 3 işlemci ile 8s gen 2 işlemci kıyaslamaları ve testleri var 7s gen3 daha iyi performans veriyor çünkü grafik işlemcisi güçlendirilmiş bir cihaz. 4 hoparlör olması da benim sipariş vermem için yeterli oldu

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı