Xiaomi Piston Basic Edition vs Piston Fresh Edition

Fresh olanını 1 yıldır kullanıyorum, telefonda mı kullanıcaksın, PC'de mi?

Basic olanında yassı kablo var aralarındaki tek fark bu.
İksinide kullandım ama Basic olanının kablosundan dolayı kopmalara karşı daha dayanıklı olduğunu söyleyebilirim.

Fresh olanı gayet güzel F/P ürünü, fakat telefona takınca çok yüksek ses gelmiyor, ama düzgün net bir sesi çıkıyor. Biraz ses geçiriyor bilgin olsun. PC'ye takınca da bayağı yüksek ses geliyor fakat netliği düşüyor. Yani fiyatına göre güzel kulaklıklar ikisi de.
Basic olanında yassı kablo var aralarındaki tek fark bu.
Evet, doğru.

Fresh olanı gayet güzel F/P ürünü, fakat telefona takınca çok yüksek ses gelmiyor, ama düzgün net bir sesi çıkıyor. Biraz ses geçiriyor bilgin olsun. PC'ye takınca da bayağı yüksek ses geliyor fakat netliği düşüyor. Yani fiyatına göre güzel kulaklıklar ikisi de.

Evet, doğru.
Hocam sadece PC'de kullanacağım. Çok nadiren telefona takarım belki de hiç takmam. Ama tabii ki PC'de ki performansı daha iyi olmalı. Video da çekeceğim mikrofondan. PC'de mi kaydetmeli yoksa telefonda mı?

Hybrid Pro HD modelini Hepsiburada'dan ~154TL'ye almistim, 1 hafta olmadan ses yariya indi sonra da 1 yil kullanip kenara attim. Xiaomi bu urunde becerememis. 2. varyasyonunu bilemiyorum.

Kablo farkı dışında fark yok.

Yassı olanın karışması daha zor fakat kırılma ihtimali diğerine göre fazla. İkisi arasında kaldıysan Fresh modelini al çünkü biraz daha canlı.

Soldaki yassı sağdaki normal.

Dosya Ekleri

• images.jpeg
    images.jpeg
    2,1 KB · Görüntüleme: 136
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı