Xiaomi piston tek jack üzerinden mikrofon ve kulaklık kullanımı

Mehmet Efe0

Kilopat
Yer
Osmaniye
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar elimde 28 TL'ye aldığım Xiaomi piston kulaklık var çok memnunum. Kasamda mikrofon ve kulaklık girişleri ayrı ama benim kulaklığımda tek jack girişi var kulaklığı ve mikrofonu aynı anda nasıl kullanabilirim?
Teşekkürler.

Teşekkür ederim. Sonrasında ekstra bir ayar yapmam gerekir mi mikrofonu aktifleştirmek dışında?
Sürücülerinizi kontrol edin. Anakart sürücülerini de kurun, ekolayzır ayarı da yapmak isterseniz iyi olur. Ben de Fantech Echo MH82 kullanıyorum ve tek girişli olduğu için ayırıcı göndermişler, taktığım zaman mikrofonu da, kulaklığı da algıladı. Aktifleştirmeye de gerek kalmayacak gibi.

Sürücülerinizi kontrol edin. Anakart sürücülerini de kurun, ekolayzır ayarı da yapmak isterseniz iyi olur. Ben de fantech echo MH82 kullanıyorum ve tek girişli olduğu için ayırıcı göndermişler, taktığım zaman mikrofonu da, kulaklığı da algıladı. Aktifleştirmeye de gerek kalmayacak gibi.

Teşekkür ederim Slim drivers üzerinden sürücüleri hallederim sağ olun yardımınız için.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı