- Makaleler
- 3
Fastboot ekranındayken telefonu bilgisayara bağlayıp aşağıdaki kodu CMD'ye yaz.
fastboot getvar unlocked
fastboot getvar unlocked
Hocam çıkan sonuç buFastboot ekranındayken telefonu bilgisayara bağlayıp aşağıdaki kodu CMD'ye yaz.
fastboot getvar unlocked
Tamam hocam birazdan dönüş yaparımBootloader kilidin açıkmış, Mi Flash ile stock rom at hata çıkarsa fotoğraf at.
![]()
Download V14.0.2.0.SJGMIXM - Xiaomi Pocophone X3 NFC - Global Stable in MiFirm
Download firmware, ROM V14.0.2.0.SJGMIXM - Xiaomi Pocophone X3 NFC - Global Stable - surya in MiFirm ✅ - Xiaomi MIUI Firmware - ROM - TWRP download free and max speed - The biggest Xiaomi Mi downloadmifirm.net
Tamam rehbere göre ilerleyip sonucu paylaşırım birazdanSakın Clean and lock seçme rehbere göre kur.
Rehber: Mi Flash ile Stock ROM kurma
Selam, Bugün Mi Flash ile stock ROM nasıl kurulur onu gosterecegim. Adim 1: Telefondan USB hata ayiklamayi acin. Adim 2: Mi Flash uygulamasini indirin. https://www.technopat.net/sosyal/indir/mi-flash.544/ Adim 3: Uygulamayı çalıştırın. Sizden acilista suruculeri indirmenizi isteyecek...www.technopat.net
Son denediğimde aldığım hata ile karşılaştım yine. Peki şimdi ne yapmam gerekiyorTamam rehbere göre ilerleyip sonucu paylaşırım birazdan
Şu an yine aynı fastboot ekranına geri döndü değişen bir şey olmadıO hata değil bootloader açık olduğundan öyle gösteriyor. Telefonun otomatik olarak açılıp kurulum ekranına gelmesi lazım. MIUI logosunda biraz bekletebilir.
Bu arada cihaz yurtdışı cihazı. Bu sorun için bir şey ifade eder mi bilmiyorum ama bilmende fayda var diye düşündüm.Şu an yine aynı fastboot ekranına geri döndü değişen bir şey olmadı
yazdımCMD'ye aşağıdaki kodu yaz.
fastboot reboot recovery
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.