Xiaomi POCO X3 Pro kapandı ve açılmıyor

dhizekk

Hectopat
POCO X3 Pro cep telefonu almıştım. Bugün birden kapandı açılmıyor. Şarj tepkisi yok. Şarj ışığı çalışmıyor. Bilgisayara takıyorum algılamıyor. Açmaya çalışıyorum açılmıyor. Ses açma kısma ve güç tuşlarıyla her türlü kombinasyonu denedim fastboota girmedi.

İnternette detaylı araştırma yaptığımda kronik sorun olduğunu ve genelde çözümü olmadığını belirttiler. Sorum şu.

Garantisi hala devam ediyor. Daha önce telefoncu görmedi. Verdikleri kılıf ve cam hala ilk günkü gibi. Belgeleri ve kutuları duruyor. Sizce yenisini verirler mi?

Servise gönderin, tamir ediyorlar.

GENPA'ya yollamıştım ben aynı sebepten, düzeltip verdiler. Garantisi orasıydı benimkinin.

1673525950505.png

Hocam hortlatmış olacağım konuyu fakat. Bende aynı şeyi yaşadım dün direk Genpa'ya yolladım. Bugün kayıt açmışlar ve yine aynı gün içerisinde işlemler tamamlanmıştır teslim alabilirsiniz yazıyor. Kargoyla yollamıştım kargoyla gelecek yüksek ihtimalle. Sizde nasıl bir süreç işledi açıkçası merak ediyorum. 1 gün içinde hemen tamamlandı denmesi garip geldi bana herhalde dğişim yaptılar arıza tamiri bu kadar kısa sürmez sanırsam.

Hocam hortlatmış olacağım konuyu fakat. Bende aynı şeyi yaşadım dün direk Genpa'ya yolladım. Bugün kayıt açmışlar ve yine aynı gün içerisinde işlemler tamamlanmıştır teslim alabilirsiniz yazıyor. Kargoyla yollamıştım kargoyla gelecek yüksek ihtimalle. Sizde nasıl bir süreç işledi açıkçası merak ediyorum. 1 gün içinde hemen tamamlandı denmesi garip geldi bana herhalde dğişim yaptılar arıza tamiri bu kadar kısa sürmez sanırsam.

Son durum nedir hocam?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı