Xiaomi Redmi 10 Alınır mı?

Mertrt_01

Hectopat
Katılım
23 Kasım 2020
Mesajlar
489
Makaleler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Redmi 10 almayı düşünüyorum. Amaçlarım:
-Günlük ihtiyaçlar YouTube dışında sosyal medya kullanmıyorum.
-E-football ve belki Wild Rift oynarım.
Uzun ömürlü, kasmayan, akıcı, donanımsal veya yazılımsal bir sorun vermeyecek.
Max 5500TL bütçem dahilinde bu özellikleri karşılayan ve markası bilinen türden(TCL falan olmasın) bir telefon öneriniz varsa iyi olur. Şimdiden teşekkürler.
 
Samsung kullanıyorsanız Xiaomi marka bir telefona geçmeyin çünkü Xiaomi arayüzü Samsung arayüzüne göre çok kötü bence. Ayrıca 4 GB ramli telefon almayın çünkü kasıyor. Samsung A50 kullanıyordum. Redmi Note 11 aldım. Samsung 6/64, Note 11 ise 4/128 idi ama Redmi Note11 işlemcisi A50 işlemcisinden çok daha iyiydi buna rağmen A50de donma kasma olmadan yaptığım işlemleri, kullandığım uygulamaları Redmi Note 11de yaparken hep donma kasma yaşadım. Kötü bir telefon tecrübesiydi.
 
Xiaomi markasını kötülemek istemem fakat hem çevremin hem de kendi deneyimlerim sonucunda görüyorum ki bu telefonlar kullandığın her ay daha da eski ve yavaşlıyor. Bunu açıkça hissedebiliyorsun. Kutudan çıkarıp elinde aldığında yağ gibi akan telefon nasıl oluyorsa 3-5 ay sonra menüde bile kasma yapıyor. Güncelleme desteğini vs. bi kenara bırakırsak kenara attığım galaxy note 8 cihazım şuan elimde bulunan redmi note 10 pro'yu hiç aratmıyor.
 
Hocam ben beğenemiyorum bir türlü görünüşte bir kısıma kadar basit ve hoş ama işlevselliğe gelince pek yardımı yok.
Yanlış biliyorsun. Xiaomi arayüzü MIUI dir. Samsung arayüzü ise One UI dir. İki telefon da Android ile çalışıyor. ONEUI ve MIUI birer arayüz, Android ise bir işletim sistemidir yani bir nevi telefonun çalışmasını sağlayan yazılımdır.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı