Merhaba arkadaşlar. Xiaomi Redmi 11 alınır mı? İnternette araştırdım güzel telefon kasmıyor normal ihtiyacım için alacağım bir de 2 oyun oynarım car parking multiplayer ve PUBG Mobile performansı nasıldır?
Bütçeyi esnetmeden, en iyi seçim performans açısından M33 5G'dir. Onun haricinde mi 10 Lite ve mi 10t Lite var tabii ki sırf oyun performansı isterseniz bu telefonlar var. Benim önerim, bütçeyi esnetebilmeniz ve daha iyi telefonlar önermemdir.
Bütçeyi esnetmeden, en iyi seçim performans açısından M33 5G'dir. Onun haricinde mi 10 Lite ve mi 10t Lite var tabii ki sırf oyun performansı isterseniz bu telefonlar var. Benim önerim, bütçeyi esnetebilmeniz ve daha iyi telefonlar önermemdir.
Senin Xiaomi fanlığından bize ne asıl? Oyun oynayacak demiş, A34'te oynayamayacak mı? Daha iyi oynar hatta. Hem de daha iyi kamera ve çok daha iyi yazılım varken neden kazık bir telefon alsın senin yüzünden?
Senin Xiaomi fanlığından bize ne asıl? Oyun oynayacak demiş, A34'te oynayamayacak mı? Daha iyi oynar hatta. Hem de daha iyi kamera ve çok daha iyi yazılım varken neden kazık bir telefon alsın senin yüzünden?
Samsung severim ama her durumda Samsung önerecek kadar fanı değilim, Redmi Note 12 Pro 5G ile kıyaslayabilirsin ama Redmi Note 11 Pro ile kıyaslayıp daha iyi demen senin fan olduğun gösteriyor.
Ayrıca A34 5G gibi bir telefon varken aynı fiyatta Redmi Note 12 Pro 5G alınmaz kesinlikle.