Xiaomi Redmi 5 Plus SAR Değeri

Doğkan Saraç

Megapat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar telefonu beğendim ve almak istiyorum fakat bu SAR değeri kafama takıldı. Sizce fazla mı yoksa normal değerler mi?
1532388191807.png

Son düzenleme:
Sigara, fast-food, kola, Ketçap, Mayanoz ve aklınıza gelebilecek; buzdolabında gördüğünüz herşeyin kanserojen miktarı, bir cep telefonundan çok daha fazla zaten bünyenize zarar vermekte. O yüzden bu sar muhabbetini çok gereksiz buluyorum. İlla da içiniz rahat olsun istiyorsanız, uzun süreli telefon konuşmalarınızı kulaklık ile yaptığınız sürece piyasadaki hiç bir telefon sağlığınıza yiyip içtiklerinizden daha fazla zarar vermez.

Sigara, fast-food, kola, Ketçap, Mayanoz ve aklınıza gelebilecek; buzdolabında gördüğünüz herşeyin kanserojen miktarı, bir cep telefonundan çok daha fazla zaten bünyenize zarar vermekte. O yüzden bu sar muhabbetini çok gereksiz buluyorum. İlla da içiniz rahat olsun istiyorsanız, uzun süreli telefon konuşmalarınızı kulaklık ile yaptığınız sürece piyasadaki hiç bir telefon sağlığınıza yiyip içtiklerinizden daha fazla zarar vermez.
Kulaklık takma olayı sadece kafa koruması için bi önlem. Bu telefonu cebimde taşıdığımda vücuduma verdiği zarardan nasıl korunabilirim?

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı