Xiaomi Redmi 9 alınır mı?

Sabır

Hectopat
Katılım
29 Mart 2020
Mesajlar
89
İyi günler. Sahibinden’de 1449 TL'ye satan bir adam gördüm, pasaporta kayıtlı olduğunu söyledi fakat kapanma riskinin olmadığını söyledi. Kapanması durumunda iade alıyor musunuz dediğimde iade aldıklarını söylediler. Alınır mı?
 
Eğer adam güvenilirse KESİNLİKLE alınır. Ancak adamın güvenilir olması şart.
 
Merhaba, bana biraz garip geldi. Çünkü pasaport kayıt ücreti neredeyse telefonun fiyatına gelmiş durumda. Eğer pasaport kayıtlıysa lütfen kayıtlı olduğuna dair aldığı belgeyi de isteyin. Belgede kimin üzerine kayıt olduğu ve IMEI numarası gözükmesi lazım. Ben almanızı tavsiye etmem ama yine de karar size kalmış.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Cihazın kayıt durumunu ve fiyatını göz ardı ederek konuşacağım, genel olarak girişin de girişi seviyesinde en mantıklı model bence. Helio G80 SoC (SD675`ten üstün), 4GB RAM, 64GB depolama, FHD+ IPS ekran, 13MP F2.2 ana sensörlü 4 arka kamera, ağır çekim video, EIS, WiFi 5 ve Bluetooth 5, 5020 mAh batarya, (adaptör alırsanız) 18W hızlı şarj gibi özellikleri bu fiyat bandında gayet iyi. Yalnız bu cihazlarda NFC opsiyonel, bazılarında var bazılarında yok. Kullanacağınız bir özellikse ona dikkat edin.
 

Geri
Yukarı