Xiaomi Redmi 9T kapandı ve açılmıyor

Yer
İzmir - KARŞIYAKA
Daha fazla  
Meslek
Gemi İnşaatı / Makina Mühendisliği
Arkadaşlar merhaba, Redmi 9T telefonum Google'a girmeye çalışırken kitlenmişti, ben de yeniden başlattım fakat ekran hiç gelmedi. 2 tuşa aynı anda basıp açmaya çalışıyorum fakat öylece kaldı. Sadece anlamadığım bilgisayardaki WhatsApp Web'i kullanabiliyorum. Telefon herhalde Wi-Fi'a bağlı kaldı. Anlam veremedim. Şarja taktığımda gösterge çıkmıyor. Ne yapmam lazım?

Arkadaşlar merhaba, Redmi 9T telefonum Google'a girmeye çalışırken kitlenmişti, ben de yeniden başlattım fakat ekran hiç gelmedi. 2 tuşa aynı anda basıp açmaya çalışıyorum fakat öylece kaldı. Sadece anlamadığım bilgisayardaki WhatsApp Web'i kullanabiliyorum. Telefon herhalde Wi-Fi'a bağlı kaldı. Anlam veremedim. Şarja taktığımda gösterge çıkmıyor. Ne yapmam lazım?
Hocam muhtemelen sistem kitlenmiştir. Ekran gelmez ama devam eder çalışmaya. Şarj takmadan cihazı bekletin. Aynısını yaşamıştım farklı telefon ile. @Umut Nas

Redmi 9T serisinde kronik sorun bu. Guc entegresi bozulmustur, degismesi lazim.

Tüm tuşlara basılı tut var olan tüm tuşlara hem şarja takılı dene hem şarjdan çıkartıp dene en az 30 saniye
Denedim ama yok.

Hocam muhtemelen sistem kitlenmiştir. Ekran gelmez ama devam eder çalışmaya. Şarj takmadan cihazı bekletin. Aynısını yaşamıştım farklı telefon ile. @Umut Nas
Telefonumu tuşlarla kapatma bir yöntemi yok mu acaba arkadaşlar ? Telefonum sağlamdı bir sorunu yoktu.

Maalesef olmuyor bleutooth ile baglagifim kulaklik ayrı olarak dedigin yerde cikiyor ve oluyor fakat kablo ile bagladigim kulaklik cikmiyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı