Xiaomi Redmi Airdots TWS hakkında yorumlarım

20191225_181044.jpg

Herkese iyi forumlar dilerim. Öncelikle 1 haftalık kullanmış olmama rağmen başıma gelenleri anlatmak istedim, satın alacak olan arkadaşlar için umarım yararlı olur. Satın alma işlemimden sonra 2 adet istediğim halde tek geldi ürünü Trendyol üzerinden satın aldım hala mağduriyetimin giderilmesi için uğraşıldığı söyleniyor 1. problemimiz böylelikle başlamış oldu diğer bir soruna geçecek olursak başlarda kısık ses problemi yaşadım. Zamanla kendi kendine çözüldü fakat kalıcı olan arkadaşlarım da var. Sol kulaklığımız ara sıra bağlantısını sonlandırıp tekrar bağlanıyor, dış ortamda mikrofonu aşırı gürültüyü alıyor, iç ortamda gayet normal fakat etrafta uğraştığınız sesler kesinlikle karşıya gidiyor. Arkadaşlarımla konuşurken bilgisayarın klavye sesini bile duyabiliyorlar. Aşırı yüksek ses almak isteyen arkadaşlar maalesef bu kulaklık sizi üzebilir. Şu sıralar 124 TL gibi bir fiyatı var. Ben fazla yüksek ses beklemiyorum, spor yaparken kullanmak istiyorum, kablolardan sıkıldım gibi dertleriniz varsa alınabilecek bir kulaklık fakat müzik zevkiniz yüksek ses gerektiriyor. Ben bangır bangır dinlemek istiyorum derseniz almamanızı öneriyorum.

S10e cihazıyla 3 aydır kullanıyorum ben de.

Gelen Android 10 güncellemesinden sonra ses seviyesi 2 kat arttı, mikrofonu iyileşti.

Hiç gecikme hissetmedim.

Kulaklıkları birbirine eşleyip kullanmak önemli. :)
Bluetooth 5.0 ile daha iyi diye biliyorum ben bu kulaklık. Ses seviyesi nasıl sizce hocam bass tiz falan anlatır mısınız ?

Çoğu kişi bass'ı iyi değil demiş? Birisi de iPhone kablolu kulaklığı gibi bass verdiğini söylemiş? 😀
Öncelikle Xiaomi özelinde değil, bu fiyat bandındaki çoğu kulakiçi kablosuz kulaklıkta iyi Bass aramamak gerekiyor.

Esasında kablosuz kulakiçi kulaklıklardan çok iyi performans beklememek gerekiyor. :)

Yani bu ürünü alıp da Sennheiser kalitesi beklememek gerekiyor. İnsanlar canice eleştiriyor.

Android 9 güncellemesi gelmeden önce ses seviyesi ve Bass yetersiz geliyordu.

Android 10 sonrası ses seviyesi ciddi anlamda yükseldi ve Bass gelişti.

Eskiden sadece dışarıda kullanıyordum, evde ise S10e'nin kendi kulaklığını ya da JBL C100SI modelini...

Şimdi ise her yerde kullanıyorum. :)

Son düzenleme:
Öncelikle Xiaomi özelinde değil, bu fiyat bandındaki çoğu kulakiçi kablosuz kulaklıkta iyi Bass aramamak gerekiyor.

Yani bu ürünü alıp da sennheiser kalitesi beklelemek gerekiyor. İnsanlar canice eleştiriyor.

Android 9 güncellemesi gelmeden önce ses seviyesi ve Bass yetersiz geliyordu.

Android 10 sonrası ses seviyesi ciddi anlamda yükseldi ve Bass gelişti.

Eskiden sadece dışarıda kullanıyordum, evde ise S10e'nin kendi kulaklığını ya da JBL C100SI modelini...

Şimdi ise her yerde kullanıyorum. :)
Anladım hocam teşekkürler bilgi için, iOS 13'te deneyeceğim umarım ses kalitesini güzel verir. Zaten şahaneler şahanesi olsun demiyorum Tiz ve Bass tatmin edici olsun yeterli. 🙂

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı