Xiaomi Redmi Airdots TWS hakkında yorumlarım

S10e cihazıyla 3 aydır kullanıyorum ben de.

Gelen Android 10 güncellemesinden sonra ses seviyesi 2 kat arttı, mikrofonu iyileşti.

Hiç gecikme hissetmedim.

Kulaklıkları birbirine eşleyip kullanmak önemli.
Bluetooth 5.0 ile daha iyi diye biliyorum ben bu kulaklık. Ses seviyesi nasıl sizce hocam bass tiz falan anlatır mısınız ?

Çoğu kişi bass'ı iyi değil demiş? Birisi de iPhone kablolu kulaklığı gibi bass verdiğini söylemiş?
Öncelikle Xiaomi özelinde değil, bu fiyat bandındaki çoğu kulakiçi kablosuz kulaklıkta iyi Bass aramamak gerekiyor.

Esasında kablosuz kulakiçi kulaklıklardan çok iyi performans beklememek gerekiyor.

Yani bu ürünü alıp da Sennheiser kalitesi beklememek gerekiyor. İnsanlar canice eleştiriyor.

Android 9 güncellemesi gelmeden önce ses seviyesi ve Bass yetersiz geliyordu.

Android 10 sonrası ses seviyesi ciddi anlamda yükseldi ve Bass gelişti.

Eskiden sadece dışarıda kullanıyordum, evde ise S10e'nin kendi kulaklığını ya da JBL C100SI modelini...

Şimdi ise her yerde kullanıyorum.

Son düzenleme:
Anladım hocam teşekkürler bilgi için, iOS 13'te deneyeceğim umarım ses kalitesini güzel verir. Zaten şahaneler şahanesi olsun demiyorum Tiz ve Bass tatmin edici olsun yeterli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…