Xiaomi Redmi Note 10 Pro MIUI 13 Güncellemesi Sonrası Eksiklikler

suhakazan

Kilopat
Katılım
1 Kasım 2015
Mesajlar
257
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhabalar. Xiaomi Redmi Note 10 Pro cihazımı MIUI Global 13.0.2 sürümüne güncelledim. Fakat videolarda izlediğim gibi telefon ve mesajlaşma uygulamasında değişiklik olmadı ve ya widget mağazası gibi bir güncelleme değil stok widget ekranı açıldı. Wallpaper için tıkladığımda ise videolardaki gibi bir arayüz değil direkt olarak tema mağazası açılıyor. Yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
 
Merhaba. Xiaomi Redmi Note 10 Pro cihazımı MIUI global 13.0.2 sürümüne güncelledim. Fakat videolarda izlediğim gibi telefon ve mesajlaşma uygulamasında değişiklik olmadı veya widget mağazası gibi bir güncelleme değil stok widget ekranı açıldı. Wallpaper için tıkladığımda ise videolardaki gibi bir arayüz değil direkt olarak tema mağazası açılıyor. Yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Teelfon ve mesajlaşma uygulamasında yenilik göremezsin. Redmi serisinde Google'nin kendi mesajlaşma ve arama uygulaması var yani Google ne zaman güncelleme getirirse o zaman gelir yani MIUI 13 ile alakası yok.
 
Global rom yerine EU rom yüklersen sanırım dediğin özellikler geliyor. EU romlarda Google yerine Xiaomi kendi arama ve mesajlaşma uygulamalarını kullanıyor olması lazım.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı