Evet.Yönetici olarak çalıştırıyorsunuz değil mi?
Evet.Yönetici olarak çalıştırıyorsunuz değil mi?
adb: failed to read command: No error. Hocam böyle bir şey dedi telefon açılır gibi oldu tekrar aynı recovery menüsüne geldi.Rehber: ADB Kurulum ve Kullanım Rehberi
Sosyal'de görmediğim için bu rehberi hazırlama gereği duydum. Öncelikle ADB'nin ne olduğunu neye fayda sağladığını söylemek lazım. ADB veya açılımı Android Debug Bridge, olan bu terim Android uygulama geliştirme alanında karşımıza sık sık çıkan bir teknolojidir. Cihazınızı USB ile...www.technopat.net
Hocam şu rehberi bırakayım, bir şekilde ADB'yi kurmanız gerekmekte.
ADB: Failed to read command: No error. Hocam böyle bir şey dedi telefon açılır gibi oldu tekrar aynı recovery menüsüne geldi.
Şuan telefonu kablo ile pc ye bağladı ve miassistanı açtım doğru mudur hocam.Sanırım düz sideload olmadı, o zaman miassistan ile deneyin bir de.
Şu an telefonu kablo ile PC'ye bağladı ve miassistanı açtım doğru mudur hocam.
Sanırım düz sideload olmadı, o zaman miassistan ile deneyin bir de.
Hocam onu çözdüm şimdi de * cannot read 'D:\indirilenler\stokrom.zip' * bu hatayı verdi.Sanırım düz sideload olmadı, o zaman miassistan ile deneyin bir de.
Şu an telefonu kablo ile PC'ye bağladı ve miassistanı açtım doğru mudur hocam.
Eğer doğruysa gene olmadı.
Hocam onu çözdüm şimdi de * cannot read 'D:\indirilenler\stokrom.zip' * bu hatayı verdi.
Yaptım bu sefer hata vermedi ama başlamadı da bana adb nin komutlarını gösterdi sadece.Hocam ROM'u klasör içine koyun ADB'nin.
Hocam ADB ye yazdığınız komut nedir?Şuan telefonu kablo ile pc ye bağladı ve miassistanı açtım doğru mudur hocam.
Eğer doğruysa gene olmadı.
Hocam onu çözdüm şimdi de * cannot read 'D:\indirilenler\stokrom.zip' * bu hatayı verdi.
Dosyanın ismini değiştirdim hocam.Hocam ADB ye yazdığınız komut nedir?
Stokrom.zip yazmıyorsunuzdur umarım.
İsmi değiştirmeden de denemiştim gene cannot read hatası vermişti hocam.Hocam ADB ye yazdığınız komut nedir?
Hocam ne kadar denediysem olmadı telefoncuya verdim.Hocam ADB ye yazdığınız komut nedir?
Dosyanın ismini değiştirdim hocam.
İsmi değiştirmeden de denemiştim gene cannot read hatası vermişti hocam.
Hocam ne kadar denediysem olmadı telefoncuya verdim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.