Redmi Note 10S cihazıma LineageOS yükleyeceğim ama uygun TWRP ve OrangeFox dosyalarını bulamıyorum. Bulunca da ilk defa yapacağım için adımlar nelerdir?
@Ali_Toprak
@Ali_Toprak
Son düzenleme:
Geç cevap için üzgünüm. Şuan hangi romdasınız? Ona göre kurulum yapacağız.Redmi Note 10S cihazıma LineageOS yükleyeceğim ama uygun TWRP ve OrangeFox dosyalarını bulamıyorum. Bulunca da ilk defa yapacağım için adımlar nelerdir?
@Ali_Toprak
Stock eea_global rom yüklemiştim en son Brick olduğu için.Geç cevap için üzgünüm. Şuan hangi romdasınız? Ona göre kurulum yapacağız.
Sorun değil hatta bende geç cevap verdim kusura bakmayın.Geç cevap için üzgünüm. Şuan hangi romdasınız? Ona göre kurulum yapacağız.
Stock eea_global ROM yüklemiştim en son.
Resmini atayım hocam o zaman.MIUI sürümünü kast etmiştim.
Hepsi kurulu sadece recovery işlemi yapılması lazım lineageos kendi recovery dosyası mı var?LineageOS romunu indirin: LineageOS Downloads
O linkten, en yukarıdaki lineageOS romunu, boot.img, dtbo.img ve vbmeta.img dosyalarını indirin. Birde bilgisayarınızda adb toolları var mı?
Boot.img'de recovery ve kernel mevcut. Dtbo.img'de kernelle ilgili olması gerek. Romu kurduktan sonra ofox kurup ofox içinden boot.img kuracağız. Öncelikle telefonu fastboot moda alıpHepsi kurulu sadece recovery işlemi yapılması lazım lineageos kendi recovery dosyası mı var?
fastboot flash --disable-verity --disable-verification vbmeta vbmeta.img
yazın. Vbmeta.img yerine indirdiğiniz vbmeta dosyasını sürükleyin.Anlamadığım kısım romu kurmadan önce ofox kurmak gerekmiyor mu?Boot.img'de recovery ve kernel mevcut. Dtbo.img'de kernelle ilgili olması gerek. Romu kurduktan sonra ofox kurup ofox içinden boot.img kuracağız. Öncelikle telefonu fastboot moda alıpfastboot flash --disable-verity --disable-verification vbmeta vbmeta.img
yazın. Vbmeta.img yerine indirdiğiniz vbmeta dosyasını sürükleyin.
Gerekli değil. Sağlıklı kurulum için önce LineageOS'i kendi recovery'si ile kuracağız.Anlamadığım kısım romu kurmadan önce ofox kurmak gerekmiyor mu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.