Evet o konuda diğer aynı isme benzer forumdaki arkadaşlar demişti oradanda ayrıca yedek almayı düşünüyorum.Mtkclientle geri açılırdı sorun olmazdı pek.
Evet o konuda diğer aynı isme benzer forumdaki arkadaşlar demişti oradanda ayrıca yedek almayı düşünüyorum.Mtkclientle geri açılırdı sorun olmazdı pek.
Root varsa cihazda kapsamlı IMEI vs. Yedeğini alalım.Evet o konuda diğer aynı isme benzer forumdaki arkadaşlar demişti oradanda ayrıca yedek almayı düşünüyorum.
Yok ama yapmak için sanırım recovery gerekiyor.Root varsa cihazda kapsamlı IMEI vs. Yedeğini alalım.
Hayır gerekmiyor. Termux ve tek bir komutla halledebiliriz.Yok ama yapmak için sanırım recovery gerekiyor.
IMEI yedeğine gerek var mı ki? O yurtdışı cihazlar yapması gerekmiyor mu?Hayır gerekmiyor. Termux ve tek bir komutla halledebiliriz.
Benimki Türkiye cihazı ben kaybettimIMEI yedeğine gerek var mı ki? O yurtdışı cihazlar yapması gerekmiyor mu?
O zaman alalım rehber varsa onu takip edeyim.Benimki Türkiye cihazı ben kaybettim
Ne olur ne olmaz alalım. Bende öyle diyordum sonra hardbrick edip SP flash tool ile salaklığıma imeileri sildim.
Root lazım ve Türkçe rehber yok.O zaman alalım rehber varsa onu takip edeyim.
O biraz kötüymüş yapmam gerekenler neler?Root lazım ve Türkçe rehber yok.
Hangisi?O biraz kötüymüş
What is required of youyapmam gerekenler neler?
sucd /sdcardlssh backup.shsucd /sdcardlssh backup.shBu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.