Genellikle fastboot moduna tuş kombinasyonlarıyla giriyorum pek kullanmıyorum o koduda.Ha bu arada oradaadb reboot fastbootyazıyor ya onun yerineadb reboot bootloaderyaz
Genellikle fastboot moduna tuş kombinasyonlarıyla giriyorum pek kullanmıyorum o koduda.Ha bu arada oradaadb reboot fastbootyazıyor ya onun yerineadb reboot bootloaderyaz
Dediğini anlamadım.Daha güncel bunu buldum neredeyse aynı sayılır ama ben bunu uygulayım orijinal boot.img dosyası olmazsa Brick olur diyor orijinali yükleyeceğim ama genede tam garanti için MTK ile yedek alayım mı?Rehber - TWRP olmadan Magisk ile root atma nasıl yapılır? 2024 - Tüm Xiaomi Cihazlar
Merhaba. Bir önceki yazımda dediğim gibi Telefonlara root atmanın temel mantığı nedir diye bir yazı yazacağımı söylemiştim. Normalde Bu yazıdan vazgeçmiştim, çünkü forumda aynı konuyu yazmış arkadaşlarımız var. Fakat güncel olması açısından tekrardan yazacağım rehberi. NOT: Birazda olsa android...forum.miuiturkiye.net
Orada ek olarak yazmamış diğerinde yazıyordu.Dediğini anlamadım.
Geçerli tabii ki.@Ali_Toprak hocam twrp olmadan root oluyorsa aynısı lineageos için geçerli mi ondada aynı işlemi yapıp twrp kurmayım diyorum.
Dediğin bu cümle mi?Orada ek olarak yazmamış diğerinde yazıyordu.
Bu cümle ise diğerinde de diyor ama bunlar gereksiz programlar.Ek olarak Play Store Üzerinden Root Checker İndirerek kontrol edebilirsiniz
O zaman işlemlerim baya hafifledi belki MicroG için indirmem gerekebilir ama.Geçerli tabii ki.
Gerekli değil. Sağlıklı kurulum için önce LineageOS'i kendi Recovery'si ile kuracağız.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.