Xiaomi Redmi Note 11 alınır mı?

Furkan_D

Kilopat
Sosyal Tayfı
Hayırlı günler, kardeşim için bir telefon alacağım, fiyat bandı olarak 5000-5500 lira düşünüyorum. Aklımda Xioami Redmi Note 11 var, sizin de öneriniz olursa dinlemek isterim.
Note 11'i tam 5000'e alacağım biraz uyguna gelecek yani.
IMG_20220902_233715.jpg

O' telefona vereceğiniz para yerine, yenilenmiş İphone 7 / 7 plus modellerine bakabilirsin.
İos cihazlarda ramin önemi yok işlemcisi yetiyor.
☺️

Haklısın.

Samsung fanboyluğunuzu bir kenara bırakın artık.

Bu fanboyluk değil doğruyu söyleme bak hem Samsung'da 4 GB RAM ama işlemcisi çok daha iyi SD 750G.

Hayırlı günler, kardeşim için bir telefon alacağım, fiyat bandı olarak 5000-5500 lira düşünüyorum. Aklımda Xiaomi Redmi Note 11 var, sizin de öneriniz olursa dinlemek isterim.
Note 11'i tam 5000'e alacağım biraz uyguna gelecek yani.
Eki Görüntüle 1505175

Şu anki telefonun Oppo gibi geliyor doğrusya modelini yazar mısınız?

Son düzenleme:
Samsung fanboyluğunuzu bir kenara bırakın artık.
Bilmediğin şeyler hakkında bana yorum yapma. Xiaomi kullanıcısıyım ayrıca. Hangi fiyatta hangi cihaz iyiyse onu öneririm. Note 11 modeline M23 modelinden daha iyi diyorsan burada net fanboy sen oluyorsun ayrıca.

Onun yerine M23 daha mantıklı.
İkisi arasında kalmıştım da M23'de sanırım 5G varmış buna dikkat edemedim herhalde, bu çok iyi lakin ekranı keşke AMOLED olsaydı o biraz benim canımı sıktığı için pek yanaşmadım gibi ama M23 alacağım teşekkür ederim. Ayrıca Redmi Note 8 Pro kullanıyorum da memnunum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı