Öncelikle ceza aldığımdan dolayı geç cevap veriyorum. Telefon il dışından bu sabah elime geldi, direkt eşime verdim o da alır almaz hemen fabrika ayarlarına dönmüş. Bu sebeple bootloaderın açık olup olmadığı hakkında fikrim yok.
Öncelikle ceza aldığımdan dolayı geç cevap veriyorum. Telefon il dışından bu sabah elime geldi, direkt eşime verdim o da alır almaz hemen fabrika ayarlarına dönmüş. Bu sebeple Bootloader'ın açık olup olmadığı hakkında fikrim yok.
Öncelikle ceza aldığımdan dolayı geç cevap veriyorum. Telefon il dışından bu sabah elime geldi, direkt eşime verdim o da alır almaz hemen fabrika ayarlarına dönmüş. Bu sebeple Bootloader'ın açık olup olmadığı hakkında fikrim yok.
Cihaz kacak o zaman, IMEI islemi uygulanmis. Ucretli toollara ihtiyaciniz var. Bunlarda 100 Euro gibi fiyatlardan basliyor. Snapdragon islemciye sahip olsaydi isimiz kolay olurdu.
bu videoyu deneyin belki her cihazın driveri farklı diyor. başkasıyla çalıştırısanız sorun yaşarsınız dedi. Bahsi geçen modeller arasında note 11 pro yok. teşekkür ederim yanıtladığınız için
Cihaz kacak o zaman, IMEI islemi uygulanmis. Ucretli toollara ihtiyaciniz var. Bunlarda 100 euro gibi fiyatlardan basliyor. Snapdragon islemciye sahip olsaydi isimiz kolay olurdu.